15 Μαΐου 2012

Η εκδρομή της Β' Λυκείου Παλαίρου 2012

Της μαθήτριας Μαρίας Ασημάκη
Στις 6/4/12 πραγματοποιήθηκε η τετραήμερη εκδρομή της Β΄ Λυκείου με προορισμό την Σπάρτη.Οι συνοδοί της εκδρομής ήταν η Γεωργία Ασημάκη και ο Δημήτριος Δάγλας με τις οικογένειές τους.  





Το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα μακρινό γι’ αυτό φτάσαμε στο ξενοδοχείο <<Δυόσκουροι>> αργά το απόγευμα όπου και ακολούθησε έξοδος στο club<<G>>. 
Νωρίς το Σαββάτο αναχωρήσαμε για το Κάστρο του Μιστρά. Ήταν σαν ένα μικρό χωριό γεμάτο με αξιοθέατα που πραγματικά αξίζει κάποιος να επισκεφτεί. Μετά το κάστρο του Μιστρά πήγαμε στην Τρίπολη όπου καθήσαμε για τρείς ώρες για καφέ και ψώνια. Έπειτα πήραμε το δρόμο της επιστροφής για την Καλαμάτα, όπου και ξεκουραστήκαμε στο ξενοδοχείο<<REX>>.Το βράδυ ακολούθησε έξοδος στο νυχτερινό club <<DC>> όπου διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Την Τρίτη ημέρα της εκδρομής μας περιηγηθήκαμε στην όμορφη Καλαμάτα και ύστερα ξεκινήσαμε για την Πύλο, περνώντας από την Κυπαρισσία. Στην Πύλο πήγαμε το μεσημέρι για φαγητό σε μία ταβέρνα δίπλα στην θάλασσα και βλέπαμε απέναντι μας να απλώνεται όλο το νησί και οι αμμουδιές του να βρέχονται από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Στην συνέχεια επιστρέψαμε το απόγευμα στην βάση μας, την Καλαμάτα και ξεκουραστήκαμε για να ανακτήσουμε δυνάμεις για την νυχτερινή μας βόλτα. Δυστυχώς όμως ο καιρός είχε άλλα σχέδια αφού άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο. Όταν κόπασε κάπως η βροχή μερικοί από μας αποφάσισαν να βγουν για μια βόλτα. 




Την επόμενη ημέρα, η τελευταία της εκδρομής, αναχωρήσαμε για το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας όπου δεν κατορθώσαμε να δούμε απολύτως τίποτα λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών κι έτσι ξεκινήσαμε για την Πάτρα. Στην Πάτρα περάσαμε πολύ όμορφα καθώς πήγαμε στα Jumbo,για καφέ, για ψώνια και φυσικά στο Bowling. Τέλος, έπειτα από τρείς ώρες περίπου επιστρέψαμε στο χωριό μας. 
Παρά τα ευτράπελα που είχαμε περάσαμε πολύ ωραία στην εκδρομή και θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου