28 Ιανουαρίου 2015

Πρακτικό σεμινάριο για την Απόκατάστη Φωνής μετά από Λαρυγγεκτομή στην Πάτρα

Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου: Πρακτικό σεμινάριο για την Απόκατάστη Φωνής μετά από Λαρυγγεκτομή στην Πάτρα

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου σε συνεργασία με την λογοθεραπεύτρια Ανθή Γκίκα, διοργανώνει το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015στην Πάτρα, το πρακτικό σεμινάριο για την Απόκατάστη Φωνής μετά από Oλική Λαρυγγεκτομή.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στους τρόπους αποκατάστασης φωνής μετά από ολική λαρυγγεκτομή.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν τη μέθοδο της οισοφαγικής ομιλίας και να μπορούν να βοηθούν περιστατικά για την αποκατάσταση της φωνής τους μετά απο ολική λαρυγγεκτομή.

Το πρακτικό σεμινάριο απευθύνεται σε λογοθεραπευτές και φοιτητές Λογοθεραπείας, σε νοσηλευτές, σε ιατρούς ΩΡΛ και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6986180630 και στοdiepistimoniko.edu@gmail.com
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα facebook.com/Diepistimoniko.gr.


Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής καθώς και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου