7 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση Βρεφικών ειδών - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ Αγρινίου

Με πράξεις Αλληλεγγύης στηρίζουμε τα παιδιά μας!
 Ο Δήμος Αγρινίου και οι Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγρινίου προσκαλούν τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν στη στήριξη των βρεφών και των οικογενειών τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε συνεργασία με την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης διοργανώνουν ένα 3ημερο προσφοράς για τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Βρεφικές τροφές- γάλα, πάνες και βρεφικά έπιπλα θα συλλέγονται σε περίπτερα που θα λειτουργούν στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου και την Πλατεία Καραπανέικα, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου (10:00-13:00 και 17:30-20:00), καθώς επίσης και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου (10:00-13:30).
Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία, έχουμε όλοι τη δυνατότητα, να γίνουμε αρωγοί μιας συλλογικής προσπάθειας που κάνει την κοινωνική ευθύνη πράξη και στηρίζει με Ανθρωπιά το παρόν και το μέλλον των παιδιών.
Ελάτε να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια και να προσφέρουμε σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ (Χαριλάου Τρικούπη 69, 30100, Αγρίνιο, τηλέφωνο 26410-39440).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου