29 Δεκεμβρίου 2012

Δραστηριότητες του Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου

Εβδομάδα με πολλές δραστηριότητες ήταν η τελευταία της φετινής χρονιάς για το Δημοτικό Σχολείο Παλαίρου. Αρχικά ο σύλλογος των εκπαιδευτικών, με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα, παρουσία μέρους της δημοτικής αρχής πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμή της οικογένειας Μακρυγιώργου, η οποία έκανε δωρεά το υλικό της αίθουσας υπολογιστών του Σχολείου.




Η οικογένεια Μακρυγιώργου τιμήθηκε για την προσφορά της και δέχτηκε τις ευχαριστίες όλων και ιδιαίτερα των μαθητών με ευχαριστήρια επιστολή που εκφωνήθηκε από την μαθήτρια Βίτσα Μυρσίνη. Η οικογένεια Μακρυγιώργου μοίρασε δώρα στους μαθητές.
Τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Σχολείο Παλαίρου προχώρησε σε δεντροφύτευση στο χώρο γύρω από το Σχολείο, ενώ οι δύο μεγαλύτερες τάξεις μαζί με τον διευθυντή κ. Τζώρα Απόστολο και την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Κολοβού Δήμητρα με συνοδεία μουσικών οργάνων τραγούδησαν τα κάλαντα, μοιράζοντας ευχετήριες κάρτες κατασκευής των μαθητών, χριστουγεννιάτικα βιβλία και DVD.




Την Παρασκεύη 21-12-2012 στο σχολείο πραγματοποιήθηκε ΜΠΑΖΑΡ με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου