18 Δεκεμβρίου 2013

Μύτικας: Τετράστερο Ξενοδοχείο με συνεδριακό 450 θέσεων!

-Υπό κατασκευή σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών με συνεδριακό κέντρο 450 ατόμων!
-11 εκατομ. ευρώ θα κοστίσει η επένδυση
      Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κατασκευάζεται στο Μύτικα του δήμου Ξηρομέρου και αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα κλασσικού τύπου, 4 αστέρων, το οποίο γίνεται στην παραλιακή περιοχή «Αγία Σοφία» και θα περιλαμβάνει το κεντρικό κτίριο, υπόγεια και πισίνες, μπανγκαλόους, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, καθώς και βοηθητικούς χώρους.
    Θα είναι δυναμικότητας 149 κλινών, αλλά το βασικότερο είναι ότι θα περιλαμβάνει και συνεδριακό κέντρο 450 ατόμων, που ανάλογο δεν υπάρχει σε ολόκληρο το νομό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή, που θα μπορεί πλέον να αναπτύξει και το συνεδριακό τουρισμό, στον οποίο, μέχρι σήμερα, υστερεί λόγω έλλειψης χώρων, τέτοιων που να μπορούν να φιλοξενήσουν σημαντικές και πολυάριθμες εκδηλώσεις.
Η επένδυση θα φθάσει τα 11 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διαθέσει ο επενδυτής Κωνσταντίνος Αυδής, από δικά του κεφάλαια. Ο ίδιος έχει καταθέσει φάκελο για χρηματοδότηση στον Αναπτυξιακό Νόμο, όμως ακόμα δεν έχει εξεταστεί...

 
ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου