21 Μαΐου 2015

Γ. Βαρεμένος: Επαφές για το οδικό έργο Άκτιο - Αμβρακία

Συνεργασία με τον δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας Γ.-Θ. Αποστολάκη είχε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, στη διάρκεια της οποίας  ενημερώθηκε για την εξέλιξη των προβλημάτων της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η διακοπή των εργασιών για την κατασκευή του οδικού άξονα Άκτιο - Αμβρακία. 

Το έργο έχει για μία ακόμη φορά σταματήσει, ορισμένοι εργαζόμενοι έχουν απολυθεί και στο σύνολό τους παραμένουν απλήρωτοι. Ο Γιώργος Βαρεμένος ανέλαβε να επικοινωνήσει με τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης αναζητώντας λύσεις για την απεμπλοκή του έργου, που, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του, θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην κυκλοφορία από το 2013…

Ο δήμαρχος ενημέρωσε, επίσης, τον βουλευτή για τα προβλήματα αστυνόμευσης στην περιοχή, καθώς το προσωπικό της ΕΛΑΣ έχει μειωθεί σε σχέση με το προβλεπόμενο. Και οι δύο θεώρησαν ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η EasyJet ξεκινά αεροπορικά δρομολόγια από το Λονδίνο προς το Άκτιο, ενώ και η Aegean θα εκτελεί δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου