31 Μαΐου 2015

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής:ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ _ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ _ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του μέχρι Σήμερα.

Δήμαρχε κ Αποστολάκη , τι σας συγκρατεί και δεν ενημερώνετε τους Δημότες τι ακριβώς παραλάβατε; Δεν εννοούμε μόνο οικονομικά. Απαιτούμε πλήρη ενημέρωση για τα πάντα.
Έρχονταν CONTEIR με σκουπίδια από το Πύργο. Κάπου   σταμάτησαν. Αυτό ειπώθηκε χθες .Το λένε τώρα.!!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Ρωτήστε τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας από τη Πάλαιρο . Αυτοί ξέρουν.
   
           Καταγγέλλω το Δήμαρχο κ Αποστολάκη για την εισήγηση του,   τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν ΝΑΙ και τους παραδίδω στη κρίση και τη περιφρόνηση  των Δημοτών και των αναγνωστών της φιλόξενης ιστοσελίδας.
Άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου για τη μετατροπή της περιοχής μας σε χωματερή πολυτελείας μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. Τώρα πλέον θα έρχονται σκουπίδια από πολλές κατευθύνσεις.  ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΑΠΟ τα λίγα  ανώνυμα παπαγαλάκια του Δημαρχείου ( και όχι μόνο) εισέπραττα τους γνωστούς απαράδεκτους και αστήρικτους χαρακτηρισμούς. Τους επιστρέφω .

Την Παρασκευή 29-5-2015 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Η μείζονα αντιπολίτευση με αίτηση της έθεσε θέμα προς συζήτηση , τη μεταφορά των σκουπιδιών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Δήμου Πύργου.
Οι δεκαπέντε σύμβουλοι  της Δημοτικής Ομάδας του Δημάρχου  κ Αποστολάκη ( απουσίαζε ένας)  μετά από εισήγηση του   ψήφισαν ΝΑΙ με προϋποθέσεις.
Αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, άβουλοι και μοιραίοι πολιτικά.
Την άφρονα και κοντόμυαλη πολιτική της δημιουργίας του ΧΥΤΑ ( χωματερή πολυτελείας) συμπλήρωσε η χθεσινή απόφαση. Καταγγέλλω τους δημοτικούς συμβούλους ,που ψήφισαν ΝΑΙ , και τους παραδίδω στη κρίση και τη περιφρόνηση  των Δημοτών και των αναγνωστών της φιλόξενης ιστοσελίδας.
Από καρδιάς εύχομαι να μην αποδειχτούν και πολιτικά επικίνδυνοι για το τόπο μας.
Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά . Δόθηκε μια ευκαιρία στους νέους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν τη τύχη του τόπου μας στα χέρια τους. Δυστυχώς την απεμπόλησαν.
Για τους   παλιούς Δημοτικούς Συμβούλους κ Στούπα,κ Τσακάλη,κ Σώζο, κ Κουνέλη ,κ Προδρομίτη  , τον κ Παντελή Αποστολάκη ,  τον κ Νίκο Ασπρογέρακα δεν είχα τη παραμικρή αμφιβολία ότι θα ψήφιζαν ΝΑΙ.
Όλοι μαζί γράφτηκαν στη τοπική δημοτική ιστορία με μαύρα γράμματα. Δυστυχώς ακολούθησαν όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του ΧΥΤΑ.

Οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι ( απουσίαζε ένας)της δημοτικής ομάδας του κ Φερεντίνου ψήφισαν ΟΧΙ. Ο κ Λιάπης δεν κατάλαβα τι ψήφισε. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  κ Μωραΐτης  ψήφισε ΟΧΙ.
Ο Πρόεδρος της Παλαίρου κ Στάχτιαρης Δημήτριος ψήφισε ΝΑΙ με προϋποθέσεις.
Στο κ Στάχτιαρη Δημήτριο και στο κ Κατσαμπίρη Γιώργο είπα ( εκτός συμβουλίου).
Λυπάμαι, Διαλέξατε το δρόμο σας. Καλή σας πορεία.

Στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και στο κ Φερεντίνο έθεσα γραπτές ερωτήσεις .
                          Ρωτούσα τα εξής:
  1. Βεβαίωση περαίωσης του έργου από την επιβλέπουσα υπηρεσία  υπάρχει;
Απαραίτητη προϋπόθεση για τα υπόλοιπα.
  1. Δοκιμαστική λειτουργία έγινε ;
  2. Άδεια λειτουργίας του ΧΥΤΑ υπάρχει;
  3. Γιατί χρωστά ο Δήμος στους εργολάβους 270.000 ευρώ ( το είπε ο κ Δήμαρχος) για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.

                         ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ.

          ΜΟΥ  ΔΟΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΛΙΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.  ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ. ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑ  ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
                              ΕΊΠΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
ΕΊΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ 3ΗΣ  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

                               ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΣΤΗ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.( ΑΚΟΎΣΑΜΕ   ΓΙΑ CONTEIR ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ !!!!!!!!)
ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑ     ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ .
ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ.

ΕΊΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΠΑΛΑΙΡΟ.
                ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

                           Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
ΚΑΛΩ ΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ       ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Κ ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο Κ ΓΟΥΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου