15 Δεκεμβρίου 2015

Σε κακό χάλι ο δρόμος Γουργουβλή – Θύρρειο - Κορπή

Ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Θυρρείου (Ακτίου Βόνιτσας) Χρήστος Παλούκης, μας έστειλε κείμενο και φωτογραφίες για την επικινδυνότητα του δρόμου Γουργουβλή – Θύρρειο - Κορπή προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τους υπεύθυνους για αυτή την κατάντια του οδοστρώματος, γράφοντας τα εξής:
Αγανάκτηση και εκνευρισμός κυριαρχεί τους πεζούς, οδηγούς και τους συνεπιβάτες που έχουν την ατυχία να διέρχονται στον αγροτικό δρόμο Γουργουβλή – Θύρρειο - Κορπή. Ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες, που εγκυμονούν κινδύνους για όλα τα οχήματα, η άσφαλτος είναι φθαρμένη, υπάρχουν «σαμαράκια» και «σκισίματα» στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα οδρόμος να είναι άκρως επικίνδυνος, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει κάθε φορά που έχουμε βροχοπτώσεις.

Να τονίσω άλλωστε ότι ο δρόμος αυτός, δέχεται πολύ μεγάλο όγκο κίνησης καθημερινά με βαριά και μεγάλα οχήματα (νταλίκες) που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες νερού από το εργοστάσιο Κορπής, οι οποίες τσακίζονται από τις λακκούβες και συχνά παθαίνουν ζημιές από τις μεγάλες ανωμαλίες του οδοστρώματος.
Κλείνοντας να υπογραμμίσω ότι ο δρόμος χρήζει ιδιαίτερης σημασίας και η βελτίωσή του αποτελούσε και αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και των διερχόμενων οδηγών. 









ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου