9 Ιουλίου 2011

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ (09-07-2011)

Έντονη κινητικότητα είχε η αστυνομία την Πέμπτη αργά το βράδυ στην Πάλαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον δύο περιπολικά καταδίωξαν μοτοσυκλέτα η οποία δεν σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας και η οποία ξέφυγε τελικά μέσα στα στενά της Παλαίρου. 
Χρειάζεται να πούμε και ένα μπράβο στην αστυνομική αρχή που τον τελευταίο μήνα έχει αυξήσει σημαντικά την δράση της!!!

1 σχόλιο:

  1. Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες για το "μπράβο στην αστυνομική αρχή" φίλε μου.
    Βρισκόμουν σε διακοπές στο χωριό και εκείνο το βράδυ βρισκόμουν σε ένα από τα μαγαζιά της παραλίας και είδα το περιστατικό.
    Η ταχύτητα με την οποία πέρασε το περιπολικό από μπροστά μας ήταν εγκληματική. Σε ένα δρόμο που κυκλοφορεί κόσμος, σερβιτόροι/ες τον διασχίζουν και παιδάκια μπορεί να πεταχτούν στον δρόμο ξεφεύγοντας από την προσοχή των συνοδών τους - και μην μου πεις ότι ήταν αργά το βράδυ και δεν υπήρχαν παιδιά γιατί υπήρχαν - δεν τρέχεις έτσι όπως έτρεχε αυτός ο αστυνομικός στην παραλία εκείνο το βράδυ.
    Το "έγκλημα" - παράπτωμα που μπορεί να είχε διαπράξει ο οδηγός της μοτοσυκλέτας δεν νομίζω ότι δικαιολογούσε την πιθανή τραγωδία από την απερίσκεπτη συμπεριφορά του αστυνομικού όσο κι αν θέλεις να πιστεύεις ότι κάναν καλά την δουλεία τους.

    Φιλικά,
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή