15 Ιουλίου 2011

Διακίνηση λαθρομεταναστών στη Βόνιτσα

Σύλληψη τριών διακινητών και δυο μη νόμιμων μεταναστών, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Κατασχέθηκαν δυο αυτοκίνητα, ένας υπολογιστής, επτά κινητά και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

 Αναλυτικά, συνελήφθησαν, χθες (14-07-2011) το βράδυ, στη περιοχή του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, από τους οποίους οι δυο άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 36 και 35 ετών και η τρίτη γυναίκα, υπήκοος Ρουμανίας ηλικίας 26 ετών, καθώς και δυο παράνομοι μετανάστες υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 26 και 27 ετών αντίστοιχα. 


Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας αξιοποιώντας κατάλληλη πληροφορία για μεταφορά λαθρομεταναστών, εντόπισαν δυο οχήματα που οδηγούσαν οι δυο άνδρες διακινητές ενώ στο δεύτερο επέβαινε και η 26χρονη Ρουμάνα ως συνοδηγός καθώς και οι δυο παράνομοι μετανάστες.

Στην κατοχή των διακινητών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δυο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν ως μέσα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου laptop και επτά (7) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου