29 Δεκεμβρίου 2011

Κατακύρωση αγώνα Α.Ο. Παλαίρου - Αετός Ξηρομέρου (ΠΑΙΔΩΝ) υπέρ του Α.Ο. Παλαίρου

Την Τετάρτη 21-12-2011 και ώρα 15:00' πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής αγώνας (λόγω έντονης βροχόπτωσης) της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων Αιτωλοακαρνανίας, για τον 4ο όμιλο μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Παλαίρου - Αετός Ξηρομέρου. 






Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ διαμορφώθηκε 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ωστόσο η διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παικτών (μεγαλύτεροι παίκτες σε ηλικία) από την ομάδα του Αετού την οποία και κέρδισε, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατακυρωθεί υπέρ του Α.Ο Παλαίρου με σκορ 3-0. 
Ο αγώνας διεξήχθη με βροχή και αρκετό κρύο σε όλη σχεδόν τη διάρκειά του. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-1 (με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή) υπέρ του Αετού. 





Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε νωρίς να ισοφαρίσει σε 1-1 με εξαιρετικό δυνατό σουτ του Παπαζώη Α. έξω από την μεγάλη περιοχή στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα. 
Η ομάδα της Παλαίρου έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι η ομάδα του Αετού κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα το ένα από σουτ και αλλαγή πορείας της μπάλας από παίκτη του Αετού 1-2 και ένα με φάουλ έξω από την περιοχή που δεν κατάφερε να διώξει ο Κουτσογιώρος Δ. 





Η ομάδα της Παλαίρου παρ' όλη την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε κατόρθωσε μόνο να μειώσει το σκορ σε 2-3 με κοντινό σουτ του Ζουμή Γ. μετά από υπέροχο κοντρόλ. Πάρα πολύ δυνατός αγώνας και από τις δύο ομάδες. Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων Θεοδωρέλου Θ., Κατσαούνη Β. και Κατσιγιάννη Ε.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μέλος της διοίκησης του Α.Ο. Παλαίρου, πρότεινε στον υπεύθυνο της ομάδας του Αετού κ. Γεωργούση να αλλάξει τους παίκτες που πιστεύαμε ότι αγωνίζονται παράνομα και δεν θα υποβάλλουμε καμία ένσταση για των αγώνα. Η πρότασή του δεν εισακούστηκε. Λυπούμαστε για την τροπή που πήρε το θέμα.







Ακολουθεί η ένσταση από τον Α.Ο. Παλαίρου

ΕΝΣΤΑΣΗ 
Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΠΑΛΑΙΡΟΣ
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Α.Φ.Μ. : 090107463                                    ΠΑΛΑΙΡΟΣ 21/12/2011 


Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού ομίλου Παλαίρου με την παρούσα επιστολή, υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του εξ αναβολής αγώνα μεταξύ των παιδικών ομάδων Α.Ο. Παλαίρου – Αετός Ξηρομέρου που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Παλαίρου στις 21/12/2011 και ώρα 15:00' στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ο οποίος έληξε με τελικό σκορ 2 – 3 υπέρ των φιλοξενούμενων. 
Συγκεκριμένα υποβάλουμε ένσταση για την συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε η ομάδα του Αετού Ξηρομέρου. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: α) Ο Κουτσογιάννος Θ. με αριθμό φανέλας Νο 8 και αριθμό δελτίου 1264847 και β) Ο Κελεπούρης Μ. με αριθμό φανέλας Νο 11 και αριθμό δελτίου 1346702. Θεωρούμε αδύνατον οι δύο ποδοσφαιριστές να είναι γεννημένοι μετά την 01-01-1996 όπως ο νόμος ορίζει, καθώς η σωματική τους διάπλαση και τα χαρακτηριστικά τους παραπέμπουν σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία. Επίσης κατά τον έλεγχο των δελτίων τους παρατηρήσαμε ότι το τελευταίο ψηφίο που αφορά το έτος γεννήσεως είναι δυσδιάκριτο για να μην πούμε αλλαγμένο. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι επειδή η ομάδα του Αετού Ξηρομέρου μας είναι συμπαθής και επειδή καταλαβαίνουμε και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση για να εκπροσωπείται ο Αετός Ξηρομέρου με δύο ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα άνθρωπος της διοίκησης του σωματείου μας, ενημέρωσε τον κύριο Γεωργούση που εκπροσωπούσε τον Αετό Ξηρομέρου ότι οι γονείς, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Παλαίρου που παρευρίσκονταν στο γήπεδο, επιθυμούσαν να υποβάλουμε ένσταση για την συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών. Προτείναμε λοιπόν στον κ. Γεωργούση να κάνει αλλαγή τους δύο ποδοσφαιριστές για να μην υποβάλουμε ένσταση για το κύρος του αγώνα, προκειμένου να διεξαχθεί το υπόλοιπο του αγώνα επί ίσους όρους. Παρόλο όμως που αναφέραμε στον κ. Γεωργούση ότι η ομάδα του κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι κακώς χρησιμοποίησε τους δύο ποδοσφαιριστές, αυτός απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την συμμετοχή τους και ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι νόμιμοι και μάλιστα μας προέτρεψε να υποβάλουμε την ένσταση προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια. 
Επειδή σαν διοίκηση επιβάλλεται να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας και επιθυμούμε να διεξάγονται οι αγώνες όπως οι κανονισμοί ορίζουν, επειδή δεν μπορούμε να πούμε όχι στην απαίτηση όλων όσων παρευρίσκονταν (ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή) στο γήπεδο και τέλος επειδή ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος, αναγκαζόμαστε με την παρούσα να υποβάλουμε την ένσταση μας για την συμμετοχή των δύο ανωτέρω ποδοσφαιριστών και αφήνουμε την αθλητική δικαιοσύνη να κρίνει εάν όντως δίκαια, η ομάδα του Αετού Ξηρομέρου κέρδισε το παιχνίδι.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜ. ΔΑΓΛΑΣ                        ΑΠ. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ 

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΝΑ

ΠΡΟΣ: Τα ποδοσφαιρικά σωματεία ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ
Κύριε Πρόεδρε,

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ενώσεώς μας, κατά τη συνεδρίαση της 28-12-2011, αφού έλαβε υπόψη της, την με αριθμό 15/28-12-2011 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, με την οποία γίνεται δεκτή ένσταση του σωματείου ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, κατά του κύρους του αγώνα της 21-12-2011 ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, για το παιδικό πρωτάθλημα, ομόφωνα κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) . 
Επίσης η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το άρθρο 6 της προκήρυξης παιδικού πρωταθλήματος, περιόδου 2011-2012, το οποίο αναφέρει «εάν για κάποιο σωματείο γίνει δεκτή ένσταση πλαστοπροσωπίας ή αντικανονικής συμμετοχής (αγωνιστεί ποδοσφαιριστής μικρότερης ή μεγαλύτερης ηλικίας, τιμωρημένος), το σωματείο αυτό θα αποκλειστεί των υπόλοιπων αγώνων πρωταθλήματος», ομόφωνα αποφασίζει και αποκλείει των υπόλοιπων αγώνων του παιδικού πρωταθλήματος 2011-2012, το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.-

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ      ΧΡ. ΠΕΤΤΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Σωματεία 4ου ομίλου παιδικού πρωταθλήματος

Η βαθμολογία
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  10/12/2011 – Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

                                            ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ
ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
3-0 Α/Α
2-3
0-4
4-4
Α/Α

                  ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
31
14
16
2.
ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
23
9
13
3.
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
25
18
11
4.
ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
16
17
8
5.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
17
18
7
6.
ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ
10
29
4
7.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
11
14
1
8.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
4
19
-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου