4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (4-12-2011)

Του Αποστόλη Μπαλατσούρα
Την ήττα με το βαρύ σκορ 1-4 γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών της Παλαίρου από την αντίστοιχη του Ατρόμητου Σπολάϊτας και μάλιστα εντός έδρας. 




«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση της ομάδας της Παλαίρου αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Παλαίρου, μόνο που συνέβη από την ανάποδη. 
Με την έναρξη του αγώνα άρχισε να βρέχει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κυριολεκτικά διότι άρχισε να βρέχει μετά από δύο μήνες ηλιοφάνειας και μεταφορικά διότι μόλις στο δεύτερο λεπτό βάζει γκολ η ομάδα του Ατρόμητου Σπολάϊιτας και κάνει το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 20ο λεπτό και ενώ στο αμέσως προηγούμενο ο Ατρόμητος Σπολάϊιτας έχει χάσει τρομερή ευκαιρία. Το 0-2 έγινε από θέση οφσάιντ (ο επόπτης είχε σηκώσει την σημαία) όμως ο διαιτητής πήρε πάνω του την φάση (κακώς) και δεν το υπέδειξε. Αυτό όμως που δεν έκανε ο διαιτητής στο 20ο το έκανε στο 23΄και έτσι ακύρωσε γκολ της Σπολάϊιτας ως οφσάιντ. Η αμυντική γραμμή της Παλαίρου σήμερα ήταν τραγική. 




Από την άλλη οι επιθετικοί της Σπολάϊιτας παίζουν τις αντεπιθέσεις υποδειγματικά. Στο 40ο λεπτό η Πάλαιρος χάνει πέναλτι καθώς ο παίχτης που ανέλαβε την εκτέλεση προτίμησε να σημαδέψει τα περιστέρια παρά τα δίχτυα. Στο 70ο λεπτό του β΄ ημιχρόνου το σκορ γίνεται 0-3 και αρχίζει πλέον η νίκη των φιλοξενούμενων να παίρνει διαστάσεις θριάμβου. 
Στο 78ο λεπτό η Πάλαιρος καταφέρνει να μειώσει σε 1-3 με ένα καταπληκτικό γκολ του Κολοβού και στο 86ο λεπτό πραγματοποιείται το 1-4 ύστερα από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Παλαίρου. Στο χρονικό διάστημα από το 70ο λεπτό έως και το σφύριγμα της λήξης χάθηκαν τρομερές ευκαιρίες εκατέρωθεν (ειδικά από την πλευρά των φιλοξενούμενων) για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. 




Μέτρια η διαιτησία του διαιτητή που δεν έβλεπε καθόλου τους επόπτες του. Μπράβο στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και παρόλο το πολύ βαρύ σκορ έδειξε κόσμια συμπεριφορά. Ας ελπίσουμε ότι η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί και δεν θα ξανά απογοητεύσει τον κόσμο όπως σήμερα. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου