12 Απριλίου 2012

Έντονη η αστυνόμευση στην Βόνιτσα τις τελευταίες ημέρες.

Έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας. Είναι πραγματικά άθλος η προσπάθεια του νέου Διοικητή αλλά και των Αστυνομικών για την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

Άθλος το αυτονόητο θα πούνε κάποιοι αλλά όσοι γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί με τις μετατάξεις και τον ελλειπή αριθμό ατόμων στο Α.Τ. Βόνιτσας καταλαβαίνουν. Να σημειωθεί ότι υπάρχει περιπολικό που κυκλοφορεί πλέον μόνιμα μέσα στην πόλη και πέραν του ότι καταγράφει τροχονομικές παραβάσεις που είναι καθημερινό φαινόμενο αλλά και από τα σοβαρότερα προβλήματα στην Βόνιτσα αυξάνει και το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. 
Η προσπάθεια είναι σημαντική ειδικά αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε μέσα στην μεγάλη εβδομάδα όπου ο πληθυσμός αυξάνεται λόγω τον ετεροδημοτών που έρχονται για να περάσουν της γιορτινές ημέρες αλλά και της υπερβολικής κίνησης που δημιουργείτε αφού η Βόνιτσα είναι το πέρασμα για τους τουρίστες που επιλέγουν την Λευκάδα η την Ήπειρο για τις διακοπές τους.

Από e-Βόνιτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου