7 Αυγούστου 2013

ΔΙΕΞΟΔΟΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ "ΔΙΕΞΟΔΟΥ" ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Αγαπητοί μας φίλοι 
Σας υπενθυμίζουμε ότι το Ιστορικό Μουσείο "Διέξοδος", εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα του, www.diexodos.com.gr, από την οποία μπορείτε να πληροφορείστε ο,τιδήποτε σχετίζεται με την υπόσταση, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του, έχει δημιουργήσει προφίλ και στους γνωστούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. 

Κέντρο Λόγου & Τέχνης-Μουσείο «Διέξοδος», ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" 
Έτσι, μπορείτε να μας επισκέπτεσθε στο facebook, στη σελίδα Κέντρο Λόγου & Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος", και στο youtube, στο κανάλι ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΔΙΕΞΟΔΟΣ", όπου γίνονται συνεχείς αναρτήσεις ειδήσεων, πληροφοριών και φωτογραφιών που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις του Κέντρου μας καθώς και τα αντικείμενα των συλλογών που περιοδικά εκτίθενται στους χώρους του Μουσείου. 
Επίσης μέσα από το, ελεύθερα προσβάσιμο, facebook του ιδρυτή της "Διεξόδου"Νίκος Κορδόσης, μπορείτε να πληροφορείστε την ιστορία της πόλης του Μεσολογγίου που παρουσιάζεται με μικρά κείμενα συνοδευόμενα από ασπρόμαυρες φωτογραφίες της περιόδου 1870 - 1970 . 
Με αυτό τον τρόπο, θα διευρύνετε τις γνώσεις σας για την Ιστορία, τα Γράμματα και τις Τέχνες της Ιερής Πόλης, δηλαδή με τα "ιδιαίτερα" αυτά "προϊόντα" του Μεσολογγίου στην διατήρηση και διάδοση των οποίων στοχεύει από της ιδρύσεώς της η "Διέξοδος".
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου