21 Μαρτίου 2015

Ο θρίαμβος του 1ου ΕΠΑΛ αφιερώνεται στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη μεγάλη διάκριση που πέτυχε η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου που κατέλαβε την1η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Οι αθλητές – μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου μάλιστα αφιερώνουν τη νίκη τους αυτή στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η σχετική ανακοίνωση:
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν ο καθένας από τη πλευρά του για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχε η Ποδοσφαιρική Ομάδα του σχολείου μας « 1η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου» . Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γουατεμάλα.
Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γκρίζη Νικόλαο, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτ/νίας κ. Παπαθανασίου Σπυρίδωνα, τον Σχολικό Σύμβουλο παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου κ. Νάκο Κωνσταντίνο, τους υπεύθυνους για τους Σχολικούς Αγώνες Ν. Αιτ/νίας κ. Γιαρτζά Παναγιώτη και Τσακαλίδη Χαράλαμπο, καθώς και τα Αθλητικά Σωματεία των αθλητών – μαθητών μας.
Οι Αθλητές – Μαθητές της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου αφιερώνουν τη νίκη τους αυτή στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ- ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

Παπούτσης Φώτιος
Από agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου