24 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 4η ΙΠΠΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου, εορτάζει και η Ιερά μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου. 


Ανήμερα της εορτής, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η 4η ιππική παρέλαση αλόγων από την πόλη της Παλαίρου προς το Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στην Πάλαιρο. 
Οι καβαλάρηδες θα κατευθυνθούν στο Μοναστήρι όπου θα πάρουν το αγίασμα από τον εφημέριο και θα προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια έφιπποι θα ακολουθήσουν πορεία από την ιερά μονή και θα καταλήξουν ξανά στην Πάλαιρο. 


Να είμαστε όλοι εκεί!

2 σχόλια:

  1. 10 άλογα στα καφενεία με 12χρονα να τα καβαλάνε. Κόσμος και αυτοκίνητα να περνάνε με δική τους ευθύνη. Αυτό δεν είναι οργάνωση κύριοι είναι η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. . Συγχαρητήρια για τα καραγκιοζιλικια ακόμα μια φορά . Α ρε Ζαβερδα κρίμα πραγματικά κρίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι. Να είμαστε όλοι εκεί να θαυμάσουμε το ξέπλυμα αμαρτιών κάτω από το πέπλο της ,,παράδοσης,, που δημιούργησαν ανεγκέφαλοι, άσχετοι και ,,βλαχαδερά,, (με σεβασμό στη φυλή των βλάχων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή