24 Οκτωβρίου 2015

Αλλαγή προπονητή, αλλά νέα ήττα για τον Α.Ο. Παλαίρου

Τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κωσταράκη Νικόλαο ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το Δ.Σ. του Α.Ο. Παλαίρου. Στη θέση του προπονητή κάθισε ο κ. Κολοβός Δημήτριος (Μίμης) στο σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Θύελλας Σινώπης.
Η ομάδα της Παλαίρου ήταν καλή σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ότι θέλει να κερδίσει το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη η Πάλαιρος είχε αγωνιστική πτώση στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά έπειτα ανέβασε τις μηχανές και στο 85ο λεπτό έχασε μοναδικό τετ α τετ για να προηγηθεί. Ο νόμος της μπάλας όμως είναι αδυσώπητος και στο επόμενο λεπτό έπειτα από καταπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα της Παλαίρου σε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και ενώ ο γκολκίπερ ήταν στο έδαφος με κεφαλιά στο άδειο τέρμα η Σινώπη έγραψε το τελικό 0-1.

Μια φιλική συμβουλή προς τους παίκτες μας:
Η Α' κατηγορία δεν είναι Β' κατηγορία. Γιαυτό το λόγο απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια, πολύ δουλειά, υπομονή και σοβαρότητα.

Πάμε δυνατά! Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα!

ΑΟΠΑΡΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ!!!









1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά δώστε χρόνο στον προπονητή. . Δεν κάνει θαύματα ο άνθρωπος θνητος είναι και αυτός. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή