22 Ιουνίου 2012

H Πλαγιά από την ΕΠΣΝ Αιτωλ/νίας στην ΕΠΣ Λευκάδος -Πρέβεζας

Την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα, της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας και την μετακόμιση της στο πρωτάθλημα Λευκάδας-Πρέβεζας, γνωστοποίησε η ομάδα της Πλαγιάς, με ανακοίνωση της. 

Η διοίκηση της ομάδας ήδη προσέφυγε στο πρωτοδικείο Λευκάδας για την αλλαγή του Καταστατικού της και δηλώνει: «Για την ονομασία, έπειτα από συνομιλία με δικαστικούς, σας ενημερώνουμε ότι θα παραμείνει ως έχει και στην ΕΠΣ Λευκάδας-Πρέβεζας, με τη μόνη διαφορά ότι λόγω τοποθεσίας θα πρέπει να αναφέρεται και η Λευκάδα. Πχ. Α.Ο. Πλαγιάς Λευκάδος. Σίγουρα όμως η ομάδα θα φέρει το όνομα του χωριού μας. Η ονομασία θα κατοχυρωθεί στα μέσα Ιουλίου από το δικαστήριο Λευκάδας που λόγω των διπλών εκλογών, δεν δύναται να εκδικάσει, παρά μόνο με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Με αυτή τη διαδικασία λοιπόν θα κατοχυρωθεί και η ονομασία τον Ιούλιο». 
Η Πλαγιά όλα αυτά τα χρόνια έκανε την υπέρβαση, έδωσε νόημα στον αθλητισμό της περιοχής, προσέλκυσε νέα παιδιά που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και είναι μία ομάδα που πέρα από τις αγωνιστικές της επιτυχίες, δίδαξε ήθος. 
Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ στάθηκε αξιόλογα στην Α1 κατηγορία του νομού Αιτωλοακαρνανίας για δύο συνεχείς χρονιές και ειδικά την περίοδο 2010-2011 όπου και τερμάτισε 8η, αποφεύγοντας τη διαδικασία μπαράζ υποβιβασμού, πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες και εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας. Αυτό όμως δεν έγινε το έτος που μας πέρασε (2011-2012), όπου και ο ενθουσιασμός έσβησε γνωστοποιώντας η διοίκηση την αποχώρηση της ομάδος από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. 
Δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση αναγκάστηκε να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας και να μετακομίσει στο πρωτάθλημα Λευκάδας-Πρέβεζας, αφού το οικονομικό κυρίως πρόβλημα και οι μεγάλες αποστάσεις ήταν ανυπέρβλητα εμπόδια.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου