12 Απριλίου 2014

Φινάλε με νίκη και παραμονή της ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου

Επίλογος σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Παλαίρου για τον τρίτο όμιλο της δεύτερης ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτ/νίας (26η αγωνιστική) με φιλοξενούμενη την ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας. Η Πάλαιρος κέρδισε με σκορ 3-1 και κατάφερε έπειτε από μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές την παραμονή της στην Β' κατηγορία.







Στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο με μέτριο θέαμα. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο επιθετικοί και στο 16ο λεπτό σε φάουλ από αριστερά ο Χρυσούλης Λ. έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γιαννειός. 
Στο 16ο λεπτό σουτ του Μετσόλη Χ. για την Πάλαιρο μόλις άουτ. Στο 18ο λεπτό και πάλι ο Χρυσούλης βρέθηκε κοντά να πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας Γιαννειός έδιωξε την μπάλα την οποία βρήκε και πάλι στην επαναφορά ο Χρυσούλης αλλά έδειωξε σχεδόν στην γραμμή αμυντικός της Κανδήλας. 
Στο 20ο λεπτό ο Μετσόλη Χ. ανατράπηκε στην περιοχή από αμυνόμενο της Κανδήλας αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι (διαμαρτυρίες από πλευράς Παλαίρου που στήχισαν την αποβολή του προπονητή της Χασακή Χ.). Στο 22ο λεπτό ο Ζέλος Χ. για την Πάλαιρο πραγματοποίησε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας, αλλά δεν συγκράτησε την μπάλα και ο επερχόμενος Καλέμι Δ. άνοιξε το σκορ για την Πάλαιρο
Στο 28ο λεπτό ο Καλέμι βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά στραβοπάτησε με τη μπάλα. Στο 35ο λεπτό πάλι ο ίδιος παίκτης πραγματοποίησε σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Παλαίρου. 
Στο 40ο λεπτό ο τερματοφύλακας Γιαννειός απέκρουσε τετ-α τετ και πάλι του Καλέμι. Η ομάδα της Κανδήλας στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε τρεις τελικές φάσεις που δεν ανησύχισαν ιδιαίτερα τον τερμαφύλακα της Παλαίρου Κουνάβη Σ. 





Πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Α.Ο. Κανδήλας έκανε την πρώτη αλλαγή του και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ζαρκαδούλας Γ. (Καβασάκιας) μέσα σε έντονα χειροκροτήματα από την εξέδρα. Η Πάλαιρος μόλις στο 47ο λεπτό και πάλι με τον Καλέμι Δ. με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0 (χατ τρικ) ενώ ακολούθησαν πολλά χειροκροτήματα για τον ίδιο παίκτη.  
Στο 57ο λεπτό ο Αποστολάκης Σ. της Κανδήλας έπιασε μέσα στη περιοχή ένα καταπληκτικό ψαλίδι το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Κουνάβης. Η Κανδήλα στο δεύτερο ημίχρονο και έπειτα το 3-0 ανέβασε στροφές και πίεσε αρκετά την Πάλαιρο. Έτσι στο 68ο λεπτό και πάλι ο Αποστολάκης Σ. πραγματοποίησε σουτ από δεξιά το οποίο έφυγε μόλις πάνω από την εστία της Παλαίρου. Στο 78ο λεπτό και πάλι σουτ για την Κανδήλα με τον Λυγκώνη Β. μόλις άουτ. 
Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων καρποφόρησαν στο 81ο λεπτό όταν ο Βασιλάκης Δ. έπιασε σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κουνάβη (3-1). 
Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στριφτάρης Ε. για την Πάλαιρο για επικίνδυνο παιχνίδι σε αντίπαλο. 
Κορυφαίοι για την Πάλαιρο οι Χρυσούλης Λ., Κατσαμπίρης Κ., Καλέμι Δ. και Μετσόλη Χ., Ενώ για την Κανδήλα οι Γιαννειός Δ., Αποστολάκης Σ., Βασιλάκης Δ. και Κεραμίδας Δ.
Πόλύ καλή η διατησία των κ. Σπυράτου Β., Ασημάκη Δ. και Παππά Ν.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου