28 Απριλίου 2014

Δελτίο τύπου - Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Ανοικτός Δήμος" (φώτο)



Έγιναν το Σάββατο 27 Απριλίου 2014, με μεγάλη επιτυχία και με τη παρουσία και τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους πολιτών τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας τον Ευθύμιο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.




Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Νεκτάριος Φαρμάκης, νυν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.
Μετά τον αγιασμό, ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Ευθύμιος ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ. Στο χαιρετισμό του, τον οποίο παρακολούθησαν θερμά οι παριστάμενοι, εξέφρασε τη σιγουριά του για τη νίκη του συνδυασμού και εστίασε στους άξονες δράσης της επόμενης μέρας στο Δήμο.
Παρουσίασε πολύ σύντομα τα έργα υποδομών που έγιναν ή δρομολογήθηκαν από τη παρούσα δημοτική αρχή και χαριτολόγησε, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Νίκο Σολδάτο, «..είναι δική μας η ευθύνη που δεν ενημερώθηκαν οι πολίτες γι’ αυτά».
Στο κύριο τμήμα της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας αναφέρθηκε στη βασική φιλοσοφία δράσης του συνδυασμού, η οποία αποκρυσταλλώνεται στην ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης του τομέα της γεωργοκτηνοτροφίας, σε συνδυασμό και συνέργεια με τη μεταποίηση, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την λειτουργία του Δήμου.
Αναγνώρισε ότι η οικονομική κρίση, η οποία δοκιμάζει βάρβαρα όλη τη χώρα, δημιουργεί σοβαρούς περιορισμούς στην εκτέλεση του προγράμματος δράσης. Κατά συνέπεια, είναι περισσότερο από ποτέ έκδηλη η ανάγκη ενεργής συμμετοχής των δημοτών στη πορεία προς το μέλλον. Γι’ αυτό, το σύνθημα του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» δεν είναι ευκαιριακό.
Τέλος, απευθυνόμενος στους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τόνισε ότι όλοι οφείλουν να δώσουν τον αγώνα τον καλό, μακριά από αθέμιτα μέσα και πρακτικές, σεβόμενοι όλους τους πολίτες και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους στον αγώνα της επόμενης μέρας.
«Η νίκη είναι δική μας, αλλά ο αγώνας μετά δύσκολος» έκλεισε το χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Ευθύμιος ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, μέσα στα παρατεταμένα και θερμά χειροκροτήματα των πολιτών.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου