23 Ιανουαρίου 2012

Ο “μπαλωμένος” δρόμος Παπαδάτου - Κωνωπίνας – Κατούνας

Αντανακλαστικά άμεσα επέδειξε ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας και ανταποκρίθηκε στην αναγκαία συντήρηση του επίμαχου και προβληματικού τμήματος του επαρχιακού δρόμου Παπαδάτου -Κωνωπίνας – Κατούνας. 

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 έγινε η συντήρηση και «μπαλώθηκαν» οι επικίνδυνες λακούβες, που καραδοκούσαν να «τσακίσουν» τα διερχόμενα αυτοκίνητα και να προκαλέσουν ατυχήματα στους επιβαίνοντες σ’ αυτά. 
Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι, οι εργασίες συντήρησης έγιναν, στο τμήμα του δρόμου, εντός των ορίων δικαιοδοσίας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 
Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, προσφάτως, μέσω της εφημερίδας μας “ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας”, φύλλο (65), ανέδειξε το πρόβλημα, ως όφειλε, που ήταν άλλωστε αίτημα μελών, συγχωριανών, συνδημοτών αλλά και επαγγελματιών οδηγών που επισκέπτονται τα χωριά μας. 
Για την άμεση ανταπόκριση, για το θέμα αυτό, που επέδειξε ο Δήμαρχός μας κ. Νίκος Σολδάτος και για την κινητικότητα επ’ αυτού, του Προέδρου του Χωριού μας κ. Νώντα Τσαμποδήμου, ο Σύλλογός μας εκφράζει την ευαρέσκειά του, που συνετέλεσαν να αποκατασταθεί εν μέρει, το κατεστραμμένο οδόστρωμα και να μπαλωθούν τουλάχιστον οι “ύπουλες” λακούβες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι, θα πρέπει να δρομολογηθεί η ολοκληρωμένη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της ενδοχώρα του Ξηρομέρου, που ανήκει κατά κόρο, στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου