15 Ιανουαρίου 2012

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ 3-2 (ΑΝΔΡΩΝ 15-1-12)

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας, του β ομίλου της ΕΠΣΝΑ σήμερα και η ομάδα μας  φιλοξένησε τον Παναμβρακικό (Μπούκκα). Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες αλλά το τελικό σκορ ήταν υπέρ της Παλαίρου (3-2). 


Η ομάδα της Παλαίρου είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πίεζε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Παναμβρακικός έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Πάλαιρος είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Κολοβό Α. Το γκολ δεν άργησε να έρθει. Σε κόρνερ του Ζέλου Χ. η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα (1-0) στο 12ο λεπτό.
Ακολούθησαν καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας αλλά δεν καρποφόρησαν. Έτσι σε ξαφνική αντεπίθεση του Παναμβρακικού από δεξιά έγινε σέντρα στην περιοχή της Παλαίρου και παίκτης της Μπούκκας με σουτ έγραψε το 1-1 στο 22ο λεπτό.
Παρ' όλη την πίεση της Παλαίρου, ένα λάθος του Μπορδούβαλη έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο παίκτη να μπει στην περιοχή να ανατραπεί και να κερδίσει πέναλτι το οποίο μετατράπηκε σε γκολ για την Μπούκκα 1-2, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάλαιρος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έδειχνε να θέλει περισσότερο το ματς. Έτσι οι ευκαιρίες καρποφόρησαν με στημένη φάση, από φάουλ που εκτέλεσε ο Τσέλιος Γ. και κεφαλιά του Κολοβού Α. , ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 51ο λεπτό.
Ο επίλογος γράφτηκε με κερδισμένο πέναλτι για την Πάλαιρο, όταν ο Κουρκούτας Π. μπαίνοντας από αριστερά έκανε πλασέ αλλά η μπάλα κόπηκε από αντίπαλο με το χέρι και ο Τσέλιος Γ. μετέτρεψε σε γκολ 3-2, δίνοντας τη λύτρωση σε παίχτες και φιλάθλους της Παλαίρου (τρίποντο μετά από καιρό).
Αρκετά καλή η διαιτησία των κ. Καπελάκη Χ, Γεωργίου Β. και Κίτσου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου