8 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 4-2 (ΑΝΔΡΩΝ 8-1-12)

Εκτός έδρας αγωνίστηκε σήμερα ώρα 15:00' η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου με τον Πανοχθιακό στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ για τον β' όμιλο. 
Η ομάδα μας για μια ακόμη αγωνιστική δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια και ηττήθηκε με σκορ 4-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο για τους γηπεδούχους και το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους.




Η ομάδα της Παλαίρου άργησε να βρει τα πατήματά της παίζοντας αμυντικά και κλεισμένη στο μισό του γηπέδου. Η ομάδα των Οχθίων παίζοντας πιο επιθετικά κατάφερε να επωφεληθεί νωρίς από τα λάθη της άμυνας της Παλαίρου και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο μέχρι και το 35ο λεπτό και η ομάδα του Πανοχθιακού έφτασε να προηγείται με 3-0. Η είσοδος του Κουρκούτα Π. όμως και του Κίτσου άλλαξαν τα δεδομένα και μέσα σε δέκα λεπτά το σκορ έγινε 3-2 με δύο γκολ του Κουρκούτα. Λίγο έλλειψε μάλιστα να ισοφαρίσει η ομάδα της Παλαίρου.





Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο για πολλοστή φορά φέτος ένα λάθος της διαιτησίας άλλαξε τα δεδομένα. Σε ξαφνική αντεπίθεση για την ομάδα των Οχθίων οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σωστά, αλλά από καθαρή θέση οφσάιντ γιατί φαίνεται ο επόπτης κοίταζε τα χωράφια. Το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-2 το οποίο ήταν και το τελικό. Η ομάδα της Παλαίρου θα μπορούσε έστω να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά μάταια.
Πολλά τα λάθη της διαιτησίας των κ. Ξύστρα Θ., Φωτόπουλου Π. και Μπαζίνη Π.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου