14 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ - ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ 2-2 (ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 14-01-12)

Δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου για τον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος προπαίδων σήμερα και η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Τρίκαρδου (Κατοχή) στο γήπεδο του Νεοχωρίου. 





Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό και ισορροπημένο. Ένα σουτ όμως του Ματσίνγκο Α. από μακριά στο 10ο λεπτό κρέμασε τον τερματοφύλακα του Τρίκαρδου και έγραψε το το 0-1 για την Πάλαιρο. Η ομάδα της Παλαίρου πίεζε πιο πολύ στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Τρίκαρδος αντιστέκονταν επιτυχώς. Σε κάθετη μπαλιά - πάσα στο 20ο λεπτό περίπου στον Μαγκανάκη Β. ο τελευταίος απέφυγε τον αμυντικό μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι το οποίο ανάλαβε να εκτελέσει ο Ματσίνγκο Α., αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε όχι και δεν έγινε το 0-2. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (0-1).





Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά η ομάδα της Παλαίρου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και νωρίς έγραψε το 0-2 (περίπου στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου) με τον Μαγκανάκη Β. ο οποίος δέχτηκε σέντρα από δεξιά και με κοντινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Παλαίρου. Στο επόμενο 15λεπτο η ομάδα του Τρίκαρδου ανέβασε απόδοση και κατάφερε να μειώσει με πλασέ προλαβαίνοντας την έξοδο του Σιδερά Θ. (1-2). Στο 15ο λεπτό περίπου του δευτέρου ημιχρόνου σε επίθεση της ομάδας του Τρίκαρδου ο Τσακάλης Γ. έδιωξε πεντακάθαρα την μπάλα με ωραίο ντάκλιν, ο αντίπαλος παίκτης έπεσε στο έδαφος μετά το διώξιμο της μπάλας (δεν υπάρχει διεκδίκηση, η μπάλα έχει καταλήξει πλάγιο) και η διαιτητής του αγώνα έδωσε πέναλτι στην ομάδα του Τρίκαρδου (μεγάλο λάθος) το οποίο μετατράπηκε σε γκολ 2-2. 







Ακολούθησε ασφυκτική πίεση στα τελευταία λεπτά από την ομάδα της Παλαίρου η οποία στο τελευταίο λεπτό έπειτα από εξαιρετικό σλάλομ του Κατσαμτίρη Κ. η μπάλα κατέληξε αριστερά στον Μαγκανάκη Β. ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Η διαιτητής όμως έδειξε όφσαϊντ (πάλι  μεγάλο λάθος) και το σκορ παρέμεινε στο 2-2. 






Θεωρούμε ότι το τελικό σκορ είναι άδικο για την ομάδα της Παλαίρου. Η διαιτητής του αγώνα ενώ σφύριξε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι σε δύο φάσεις "άλλαξε" το αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου προπαίδων υπάρχει δόλος για το αποτέλεσμα, ούτε θέλουμε να γίνουμε γραφικοί. Όταν όμως τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια και βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο (Πάλαιρος) και διεκδικούν πρωτάθλημα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερη προσοχή η διαιτησία. Γιατί δημιουργείται αίσθημα απογοήτευσης. 




Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στα παιδιά του Τρίκαρδου τα οποία έχουν βελτιωθεί κατά πολύ αγωνιστικά (σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου