14 Νοεμβρίου 2014

Επιστημονικό σεμινάριο για την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή στην Πάτρα

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στην Πάτρα επιστημονικό σεμινάριο με θέμα "Ειδική Γλωσσική Διαταραχή - Μαθησιακές Δυσκολίες – Συννοσηρότητα με ΔΕΠΥ". Η εκπαιδευτική δράση θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή ομάδας εργασίας με την ανάλυση των Μεθόδων και των Τεχνικών για τη θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά με Ειδική Γλωσσική Διαταραχή.


Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι η καθηγήτρια Γλωσσολογίας του ΤΕΙ Πάτρας Αρχόντω Τερζή, η παιδοψυχίατρος και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης ΔΕΠΥ Τέρψη Κόρπα, η λογοθεραπεύτρια Σταυρούλα Μπέλλα, η λογοθεραπεύτρια Δήμητρα Ιωάννου και ο ειδικός παιδαγωγός και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών & Εφήβων με προβλήματα Συμπεριφοράς Χρήστος Σκαλούμπακας.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε λογοθεραπευτές,  φοιτητές Λογοθεραπείας, εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές Παιδαγωγικών και άλλων Σχολών και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προεγγραφή για την παρακολούθηση του επιστημονικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη και αυτή μπορεί να γίνει από την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείου Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106 – Πάτρα).
Για να μπορέσετε να κρατήσετε θέση και μετά την λήξη των προεγγραφών (18 Νοεμβρίου), μπορείτε να καλείτε στο 6986180630 ή να στείλετε  email στο diepistimoniko.edu@gmail.com .

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο diepistimoniko-seminars.blogspot.gr και στο facebook.com/Diepistimoniko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου