26 Νοεμβρίου 2014

Αποκλεισμός του ΑΟ Παλαίρου από το Κύπελλο

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Παλαίρου σήμερα το απόγευμα. Αγώνας κυπέλλου για τα προημιτελικά της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας μεταξύ των ομάδων ΑΟ Παλαίρου και ΠΣ Πρέβεζας. Νικητής ο ΠΣ Πρέβεζας με σκορ 2-1.
Η ομάδα της Παλαίρού στάθηκε αντάξια της φήμης του αντιπάλου της και μάλιστα προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Καλέμι Αμαρίλντο, έπειτα από σέντρα του Κουρκούτα Π.
Ο ΠΣ Πρέβεζας απάντησε με ισοφάριση έπειτα από 5 λεπτά με τον Ντέτσικα. Το σκορ ημιχρόνου ήταν ισόπαλο 1-1 εκτός και αν ο Κατσαμπίρης Κ. ευστοχούσε σχεδόν σε κενό τέρμα στο 40ο λεπτό (απίστευτη φάση, από αυτές που δεν χάνονται...)
Ο ΠΣ Πρέβεζας πέτυχε και 2ο γκολ στο 58ο λεπτό με πλασάρισμα του Ντέτσικα. Η Πάλαιρος στο 65ο λεπτό περίπου πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε με υπόδειξη του επόπτη γραμμών ως οφσάιντ (η άποψή μας είναι ότι το γκολ ήταν κανονικότατο). Στη συνέχεια η ομάδα της Παλαίρου πάλεψε δυνατά για την ισοφάριση αλλά χωρίς τύχη. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Κουνάβης, Κολοβός Γ., Κολοβός Δ. (69ο Ασημάκης), Ζουμής, Στριφτάρης, Μετσόλι, Κουρκούτας (65ο Παπαζώης), Κατσαμπίρης Κ., Λίτος (65ο Τσακάλης Γ.), Ζέλος, Καλέμι.

ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κότσης, Σκαμνέλος Δ., Γιοβάνης, Κοτένογλου, Μπάτσος, Χαϊδάκης, Σκαμνέλος Χ., Ντέτσικας, Ταπραντζής (79ο Μπασιαδήμας), Κούτσικος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαΐλης Ν., Τζίμας Χ., Ντόμαρης Α.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου