26 Ιουλίου 2012

Μουσική Βραδιά από το σύλλογο Δρυμιωτών στις 10 Αυγούστου

Ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας διοργανώνει την Παρασκευή 10 Αυγούστου μουσική βραδιά στο Δρυμό με την Ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις αφού στα πλαίσια της εκδήλωσης ο σύλλογος Δρυμιωτών θα βραβεύσει την τραγουδίστρια του Δημοτικού Τραγουδιού Βαγγελιώ Χρηστιά και θα μοιράσει δωρεάν στους παρευρισκόμενους ψητή προβατίνα, μπύρες, αναψυκτικά νερά κ.λ.π. 


Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 
. Βράβευση της κυρίας του Δημοτικού Τραγουδιού ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΧΡΗΣΤΙΑ για την μεγάλη προσφορά της στο χώρο του Δημοτικού Τραγουδιού και την μεγάλη συμβολή της, στη διατήρηση της δημοτικής μας παράδοσης. 
. Βράβευση μαθητών της περσινής σχολικής χρονιάς που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. 
. Βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου. 
. Σε όλους τους παρευρισκόμενους το βράδυ της μουσικής βραδιάς θα προσφερθούν δωρεάν ψητή προβατίνα, μπύρες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά κ.λ.π 
. Οι νοικοκυρές του Δρυμού Θα φτιάξουν πίτες και φαγητά και θα τα φέρουν το βράδυ της εκδήλωσης. 


Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: 
ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΟΥΚΗ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΕΦΡΙΟΣ, ΚΑΦΕ-«ΕΝ ΠΛΩ» ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, «ΚΑΦΕ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ» ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΑΙΟΣ, «ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ» ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ, ΒΛΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΩΖΟΣ. 

Τα ονόματα όσων προσφέρουν προβατίνες το βράδυ της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου που θα ακολουθήσει μετά την μουσική βραδιά. 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 22.00΄το βράδυ. 
Η μουσική βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία του συλλόγου Δρυμιωτών με την Τοπική Κοινότητα Δρυμού και ομάδα εθελοντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου