20 Ιουλίου 2012

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στο έργο Άκτιο-Αμβρακία

Συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση του οδικού άξονα Ακτιο- Αμβρακία . Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από 5 έως 7 μήνες και πραγματοποιούν πάλι επίσχεση εργασίας, αφού δεν λαμβάνουν απαντήσεις από τους υπεύθυνους της κατασκευάστριας εταιρείας. 

Από 5 έως και 7 μήνες απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι της ΑΕΓΕΚ και στα τρία εργοτάξια του έργου Άκτιο- Αμβρακία. 
Μιλάμε για ένα έργο του οποίου την έγκριση χρηματοδότησης είχαν διαδεχθεί χαράς Ευαγγελία, ωστόσο σήμερα, οι 180 περίπου εργαζόμενοι, δεν αισθάνονται και τόση ασφάλεια, αφού οι μήνες περνούν και δε βλέπουν το χρώμα του χρήματος. Επισχέσεις εργασίας είχαν πραγματοποιηθεί και τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο όλα δείχνουν ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και οι 180 εργαζόμενοι, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν να εργάζονται, εάν δεν πληρωθούν, κάτι απόλυτα δίκαιο και λογικό. 
Προσέξτε το έργο Άκτιο- Αμβρακία κατά τη κοινή ομολογία, θα άνοιγε τεράστιους αναπτυξιακούς ορίζοντες για την περιοχή, τα πράγματα όμως τελευταία δεν είναι ιδιαίτερα ρόδινα. Είναι η δεύτερη εβδομάδα συνέχισης επίσχεσης εργασίας, των 180 περίπου εργαζομένων που σχεδιάζουν να κλιμακώσουν τους αγώνες τους, με διαβήματα ακόμα και στο αντίστοιχο υπουργείο. Σε κάθε περίπτωση, η ΤΟΜΗ θα είναι εδώ, για να σας ενημερώνει σχετικά με τις εξελίξεις στο φλέγον αυτό ζήτημα. Εκπρόσωποι των εργαζομένων επικοινώνησαν μαζί μας και μας διατύπωσαν τη δυσαρέσκειά τους, γι' αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν και σύντομα θα είμαστε σε θέση, να πούμε περισσότερα, μιλώντας και με το σωματείο των εργαζομένων.

Από tomistinenimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου