22 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Γ. Αποστολάκης μεσολάβησε στην Aegean για το Άκτιο-Αθήνα

Με μεγάλους τίτλους ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας την επανασύνδεση του Ακτίου με την Αθήνα που είχε διακοπεί από το 2009.
 
Παρότι επιμερίζει την επιτυχία αποκλειστικά στον ίδιο και την εταιρία Aegean, πληροφορίες λένε ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξε ένας δήμαρχος του νομού που ανήκει το Άκτιο (αν το έχει ξεχάσει κανείς), δηλαδή της Αιτωλοακαρνανίας.
Οι επαφές και οι προσβάσεις του κ. Γ. Αποστολάκη, δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, στη συγκεκριμένη εταιρία λέγεται ότι έχουν μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Από κει και πέρα πρόκειται για μεγάλη και ελληνική εταιρία που είναι καλό να μπει στο τουριστικό και μεταφορικό «παιχνίδι» της περιοχής, αλλά φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν πάνε πουθενά έτσι για πλάκα.
Καλό, λοιπόν, θα είναι να δούμε πρώτα και τι συμφωνία θα υπάρξει και τι διαβεβαιώσεις θα δοθούν στη εταιρία για να αξίζει το όλο σχέδιο. Και ποιος θα κληθεί να συνδράμει για τις εγγυήσεις που θα χρειαστούν.
Το θέμα για τις όμορες τουριστικές περιοχές αλλά και για την Αιτωλοακαρνανία (όπου, ξαναθυμίζουμε, ανήκει το Άκτιο) δηλαδή, είναι να αξίζει στο τέλος η συμφωνία και όχι στις ανακοινώσεις.

η συντακτική μονάδα
http://www.agriniopress.gr/
ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου