11 Ιουνίου 2015

ΒΟΝΙΤΣΑ: κάλεσμα για φιλολοσοφικές διαδρομές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συμπατριώτες
Η Φιλολογική Ομάδα, η οποία με την καθοδήγηση του ομότιμου καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κολέζα Νικόλαου και με την υποστήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας,πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι σειρά ομιλιών πνευματικού, κοινωνικού και πολιτισμικού περιεχομένου προσπαθεί και φέτος το καλοκαίρι, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου μας, να συνεχίσει τις ομιλίες επεκτείνοντας τη δράση σ΄όλους τους τομείς, που αφορούν άμεσα στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.
Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν στη προσπάθειά μας αυτή (καθηγητές, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, κτηνιάτρους, αρχαιολόγους, δικηγόρους και προέδρους, όλων των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης και των χωριών μας ), να αναπτύξουν θέμα της ειδικότητάς τους.
Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ομιλίες να δηλώσουν συμμετοχή τους στη Φιλόλογο Κυρίκου Καραούλη Σταματία στο τηλ. 26430-23555 και ηλεκτρονικά στο : filologikakyrikou@gmail.com

Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 – 14:30 στο τηλ. 26430-22232

Με εκτίμηση
Κολέζας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου