24 Ιουλίου 2015

Τα Θερινά Πολιτιστικά Ραντεβού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας συνεχίζονται σε Βόνιτσα, Κομπωτή, Κωνωπίνα

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας συνεχίζονται και αυτό το τριήμερο.

Την τιμητική τους έχουν οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Κωνωπίνα και στην Κομπωτή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας προς τιμήν της γιορτής της Αγίας Παρασκευής.
Αναλυτικά στην Κομπωτή ο εκπολιτιστικός σύλλογος Κομπωτής η ΤΟΡΙΒΙΑ το Σάββατο 25 Ιουλίου μετά τις 21:00 διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής. Αντίστοιχα στην Κωνωπίνα ο σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου διοργανώνει αντίστοιχη μουσικοχορευτική βραδιά στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής Κωνωπίνας όπου μετά τις 21:00 θα ξεκινήσει ένα τρικούβερτο γλέντι.
Και οι δύο σύλλογοι δίνουν δυνατά το παρών την παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής και καλούν τον κόσμο να διασκεδάσει με δωρεάν ορχήστρα και φαγητό όπου θα προσφερθεί από τα μέλη των συλλόγων και τους φιλόξενους κατοίκους της Κωνωπίνας και Κομποτής.
Να θυμίσουμε ότι οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου όπου η Φιλαρμονική της Βόνιτσας για τον εορτασμό του ενός έτους λειτουργίας της θα πραγματοποιήσει συναυλία στις 21:00 στο Κάστρο Βόνιτσας.
kompoth.jpg
KONOPINAA.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου