12 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του εργαστηρίου της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΖΕΡΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Αχείμαστος
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος για 4η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του εικαστικού εργαστηρίου της Σπυριδούλας Ζερβούλη, στην Πάλαιρο. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Πλατεία στην Παραλία Παλαίρου και τα έργα των παιδιών εξέπληξαν τους επισκέπτες για τη φαντασία τους κι ήταν φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη για την τέχνη.




Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Ακτίου ΒόνιτσαςΠαντελής Αποστολάκης και στη συνέχεια η ζωγράφος Σπυριδούλας Ζερβούλη καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους ξενάγησε στα έργα των μαθητών του εργαστηρίου της, που εκτίθονταν στην πλατεία.
Οι μαθητές που παρουσίασαν τα έργα τους είναι οι: Άγγελος Μπίζος, Ελισάβετ Μπίζου, Δέσποινα Ταντάρου, Γεωργία Ταμπάκη, Χρήστος Χρυσούλης, Ηλέκτρα Μίχου,Αλέξανδρος Χρήστου, Ναπολέων Δάγλας, Δημήτρης Τάνταρος, Γεράσιμος Τάνταρος, Βαλεντίνα Τσιάπη, Ευσταθία Ζερβούλη, Παναγιώτης Μπαλατσούρας, Στάθης Χασακής, Δήμητρα Μπόβα, Γιάννης Γαλιάτσος, Ελισάβετ Γαρίδα, Θάνος Τσακάλης, Αλεξάνδρα Χασακή, Άννα-Μαρία Κίκερη και Γιώργος Τριαντακωνσταντής.
Η έκθεση υποστηρίχτηκε από την ευγενική χορηγία του Κέντρου Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!!!



























ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου