8 Αυγούστου 2015

Έκτακτο Συντονιστικό για την πυρκαγιά της Παλαίρου

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ OΡΓΑΝΟΥ 
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
Μετά τη μεγάλης έκτασης φωτιάς που σημειώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου από νωρίς το πρωί, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χ. Σταρακά συγκάλεσε έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή, την πρώτη εκτίμηση των καταστροφών καθώς και το σωστό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη σωστή αντιμετώπιση του φαινομένου. 
Στο έκτακτο Σ.Ο.Π.Π. συμμετείχαν ακόμα ο Βουλευτής ΚΚΕ Αιτ/νίας κ. Ν. Μωραΐτης, ενώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Ι. Λύτρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Κολοβόςκαι ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Ι. Τέγας. 
Επίσης από το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ο Δήμαρχος κ. Γ. Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Τσακάλης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Μπαλατσούρας και ο Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Παλαίρου κ. Δ. Σταχτιάρης.
Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου Ι. Φορτσέρης, ο Διοικητής Π.Υ. Άρτας κ. Αθ. Μικρούλης και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Δ. Παπαευθυμίου , καθώς και ο βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή κ. Φ. Τσόλκας.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου