27 Ιανουαρίου 2016

Ερωτηματικά μετά την δεύτερη διάρρηξη στα Παλιάμπελα Bόνιτσας

Φόβους ακόμη και για την ιδία της τη ζωή εκφράζει η ιδιοκτήτρια του εξοχικού που «χτυπήθηκε» μόλις πριν λίγες μέρες και για δεύτερη φορά στα Παλιάμπελα της Βόνιτσας.
Πρόκειται για το ίδιο σπίτι, όπου τον Ιούλιο του 2015 σημειώθηκε διάρρηξη και κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, κοντά στις 250.000 ευρώ.
Για την υπόθεση στα μέσα του Ιανουάριου έγινε γνωστό πως ταχτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ατόμου 35 ετών, μονίμου κατοίκου της Βόνιτσας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδικασίες σε βάρος του δεν έχουν ακόμη κινηθεί. 
Είναι αξιοσημείωτο πως μόλις έγινε γνωστή η ταυτοποίηση του δράστη, μια μέρα μετά προέκυψε η δεύτερη διάρρηξη στο ίδιο σπίτι! Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του εξοχικού, οι άγνωστοι δράστες της δεύτερης διάρρηξης προέβησαν σε σοβαρές φθορές ενώ συμπεραίνει πως, αφήνοντας αναμμένες ηλεκτρικές συσκευές, ήθελαν να καταστρέψουν την οικία.

Το θύμα, δεν θεώρει καθόλου τυχαίο το γεγονός της δεύτερης διάρρηξης που συνέπεσε με την δημοσιοποίηση της ταυτοποίησης του φερομένου ως δράστη της διάρρηξης του Ιουλίου, και εκφράζει πλέον φόβους για την ίδια του τη ζωή. 
Παράλληλα κάνει λόγο για πολύ σοβαρές και αναιτιολόγητες ουσιαστικά καθυστερήσεις από την πλευρά των ανακριτικών και αστυνομικών αρχών,τόσο στην διαλεύκανση όσο και στην δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, αφού ο 35χρονος δεν έχει ακόμη κληθεί από την Ανακρίτρια της Λευκάδος, που σύμφωνα πάντα με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, επικαλείται «φόρτο εργασίας».
Τέλος, από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας που μέσα σε λίγους μήνες έπεσε δυο φορές θύμα διάρρηξης και κλοπής, αναφέρεται πως πλέον, έτσι όπως έχει η κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να της εγγυηθεί την σωματική της ακεραιότητα αλλά και την προστασία της περιουσίας της.

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου