18 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση σχετικά με το οικονομικό αντικείμενο της φόρτωσης και μεταφοράς των σκουπιδιών της Ηλείας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Επειδή όπως και οι περισσότεροι από εσάς έτσι και εμείς έχουμε άγνοια για το οικονομικό αντικείμενο της φόρτωσης και μεταφοράς των σκουπιδιών της Ηλείας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου, κάναμε μία μικρή έρευνα και σας παρουσιάζουμε κάποια δεδομένα.
Καταρχήν μιλάμε για μία πολύ μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, η οποία είναι πάνω από 250 χιλιόμετρα αν κινηθούμε για Πάλαιρο, μέσω Εθνικής Οδού από Αμφιλοχία και είναι πάνω από 200 χιλιόμετρα αν κινηθούμε για Πάλαιρο μέσω της παραλιακής διαδρομής Αστακός - Μύτικας. Επίσης υπάρχουν και τα τέλη διέλευσης του Ρίου - Αντίρριου (πλοία ή γέφυρα).
Δείτε λοιπόν την σύμβαση παροχής υπηρεσίας που υπογράφτηκε στις 28.7.2015 μεταξύ του Δήμου Πύργου και του αναδόχου, με αντικείμενο την φόρτωση και μεταφορά 4.000 τόνων στερεών αποβλήτων στον ΧΥΤΑ Παλαίρου. Το τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 233.700 €.
Όπως λοιπόν πολύ καλά καταλαβαίνετε, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία υπόθεση που το οικονομικό της αντικείμενο είναι πολύ μεγάλο. Γενικά η διαχείριση των σκουπιδιών είναι μία υπόθεση με πάρα πολύ χρήμα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

Από mytikaspress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου