19 Φεβρουαρίου 2016

O Ερωτόκριτος Γαλούνης φταίει που δεν υπάρχει κράτος;

Όχι μόνο από τις πολιτικές αλλαγές αλλά και από ενδεχόμενο πυρηνικό πόλεμο θα επιβιώσει ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης. 
Το «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω» ωχριά μπροστά στο μεγαλείο της στάσης του στους δύο ΦΟΔΣΑ, τους οργανισμούς δηλαδή που διαχειρίζονται τα απόβλητα, σε Στράτο και Πάλαιρο. 
Στον ένα, στη Στράτο, ψήφισε ακτιβιστικά, αγωνιστικά, ένα μεγάλο «όχι»να μην έρθουν τα σκουπίδια της Ηλείας. Στον άλλο, στην Πάλαιρο, ψήφισε ευρωπαϊκά, αλληλέγγυα, ένα μεγάλο «ναι» για την υγεία και τη χαρά των παιδιών… πάλι της Ηλείας! Φοβερό; Απίθανο!
Όχι μόνο ψήφισε αλλά πέτυχε κι απόφαση ομόφωνη, κάνοντας στροφή όλο το σύστημα 180 μοιρών, παρά το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είχε αποφασίσει να μη δεχτεί τα απορρίμματα άλλων περιοχών στο ΧΥΤΑ!

Αφού έπεισε τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη, με αποτέλεσμα να μην διατρέχει τώρα εκείνος κίνδυνο δικαστηρίων (ήδη βγήκε η ανακοίνωση ότι δεν θα διωχθεί), ο κ. Γαλούνης δήλωσε ότι «έκανε απλά το καθήκον του και τίποτα περισσότερο, με μοναδικό κριτήριο την υγεία των πολιτών της Ηλείας». 
Και δώστου οι διαρροές για το πόσο καλές σχέσεις έχει με τον υπουργό κ. Κουρουμπλή, από τα μέρη μας… «Δεν με ενδιαφέρει το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Προτιμώ να είμαι χρήσιμος κι όχι αρεστός», είπε ο έμπειρος αυτοδιοικητικός και ράγισαν τα τσιμέντα.

Στο κάτω κάτω τι φταίει εκείνος αν το κράτος είναι οίκος ανοχής και μια δημοτική ενότητα στον δικό του δήμο φέρνει τα σκουπίδια της στη Στράτο; 
Ο υπόλοιπος δήμος του τα πάει στην Πάλαιρο! Άρα μπορεί να εκπροσωπεί έναν δήμο σε δύο ΦΟΔΣΑ! Και να ψηφίζει έτσι στον ένα και γιουβέτσι στον άλλο! Εκείνος φταίει; Που δεν υπάρχει κράτος και δημόσια διοίκηση φταίει…

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου