26 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΡΙΛΕΡ 1-2 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ Β' ΟΜΙΛΟΥ(25-2-12)


του Αποστόλη Μπαλατσούρα
Έναν πολύ δυνατό αγώνα με δυνατές συγκινήσεις παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου σήμερα το πρωί. Αντίπαλες οι ομάδες της Παλαίρου και του Ηρακλή Μεσολογγίου. 




Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα του Ηρακλή Μεσολογγίου διότι με νίκη ή ισοπαλία θα κατακτούσε το πρωτάθλημα Προπαίδων. Η ομάδα της Παλαίρου ήταν αδιάφορη βαθμολογικά άλλα όπως αποδείχθηκε μόνο αδιάφορη δεν ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε περίπτωση νίκης της Παλαίρου το πρωτάθλημα θα κατακτούσε η ομάδα του Άρη Αιτωλικού. 
Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που όμως ήταν ο μόνος στην περιοχή μιας και το γήπεδο της Βόνιτσας όπου είχε αρχικά οριστεί ο αγώνας ήταν ακατάλληλο για την διεξαγωγή του παιχνιδιού. 



Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με φάσεις και από τις δύο ομάδες. Το Σκορ άνοιξε η ομάδα του Ηρακλή στο 12΄λεπτό με συρτό σουτ κάνοντας το 0-1 . Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Παλαίρου ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 δείχνοντας στην ομάδα του Ηρακλή ότι μόνο εύκολη δεν θα ήταν η αποστολή του. 
Στο δεύτερο ημίχρονο την πρωτοβουλία των κινήσεων ανέλαβε η ομάδα της Παλαίρου που είχε την κατοχή και προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι. Η ομάδα του Ηρακλή αφού και η ισοπαλία της ήταν αρκετή κλείστηκε στην άμυνα και προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τέσσερα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας και ενώ τα πάντα κρέμονταν σε μια κλωστή και το άγχος για την τελική έκβαση του σκορ είχε κυριεύσει τους πάντες, ο Ηρακλής Μεσολογγίου σε μία αντεπίθεση κατόρθωσε να πετύχει το 1-2 το οποίο πανηγύρισαν έξαλλα οι παίχτες, το αγχωμένο προπονητικό τιμ και οι γονείς των παιδιών του Ηρακλή. Η Πάλαιρος θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι εάν δύο λεπτά αργότερα η μπάλα δεν χτυπούσε στην συμβολή των δοκαριών ύστερα από μια εκπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα του Ηρακλή. (αλά Ρόι Κάρολ). 



Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίχτες του Ηρακλή Μεσολογγίου πρωταθλητές με ξέφρενους πανηγυρισμούς. 
Ένα μεγάλο μπράβο στους ηρωικούς ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πάλεψαν για την νίκη με όλες τους τις δυνάμεις. Μπράβο και στην διοίκηση του Ηρακλή Μεσολογγίου για την κίνηση να δώσουν ένα συμβολικό δώρο στους μικρούς ποδοσφαιριστές τις Παλαίρου και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στους αδιάφορους ποδοσφαιριστές της Παλαίρου που πάλεψαν για την νίκη έστω και αν ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά. 




Τέλος να μην ξεχάσουμε τον διαιτητή της αναμέτρησης Κατσιαούνη Βασίλη για την πολύ καλή του διαιτησία και ας ευχηθούμε ότι στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Παλαίρου θα έχει το δικό της πλαστικό χλοοτάπητα.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στους μικρούς "αγωνιστές" της ΠΑΛΑΙΡΟΥ, αλλά και στους μεγαλύτερους της διοίκησης της ομάδας, που σ' ένα πραγματικά κακοτράχαλο κι επικίνδυνο τερρέν έδωσαν έναν δυνατό και ευθύ αγώνα. Ευοίωνες και ελπιδοφόρες οι τέτοιου τύπου αναμετρήσεις. Είθε από τις υποδομές να γίνει η αρχή ενός υγιέστερου κλίματος στο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή