18 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο: Έκλεψαν ξανά 3 αρνιά στη Κωνωπίνα!

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα με ζωοκλοπές στην Κωνωπίνα! Μόλις μια εβδομάδα έχει περάσει από τότε που άγνωστοι δράστες έκλεψαν 18 αρνιά στην Κωνωπίνα. Αν και οι έρευνες ήταν εξονυχιστικές οι κακοποιοί δεν πτοήθηκαν και ταξημερώματα σήμερα έκλεψαν ξανά 3 αρνιά από στάνη στην Κωνωπίνα. 

Όπως έγινε γνωστό καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 18 φεβρουαρίου 2012, στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, από κτηνοτρόφο κάτοικο Κωνωπίνας(Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας), ζωοκλοπή σε βάρος του από άγνωστους δράστες, οι οποίοι αφαίρεσαν χθες βράδυ, από τη στάνη του 3 (τρία) αρνιά. 
Τα αλλεπάλληλα κρούσματα ζωοκλοπών, έχουν προκαλέσει μεγάληαναστάτωση στην Κωνωπίνα και οι κάτοικοι διαπιστώνουν ότι βρίσκονται στο έλεος των κακοποιών και ζητούν την ενίσχυση του τοπικού τμήματος της Κατούνας. 
Οι κάτοικοι για μια ακόμη φορά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητάνε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας περισσότερη αστυνόμευση, με συχνές περιπολίες, καθημερινές εφόδους και έρευνες των δυνάμεων της Αστυνομίας, που θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους δράστες και ενισχυτικά για το αίσθημα της ασφάλειας των κατοίκων. 

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου