4 Ιουνίου 2011

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ!!!

ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ; ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΕΟΙ, ΗΛΙΚΟΙΩΜΕΝΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΦΤΩΧΟΙ, ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΒΙΟΠΡΑΓΟΥΜΕ! ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ <<ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ>> ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΖΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΚΑΠΟΙΟI ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.<<ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ>>.
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ, ΣΚΗΝΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ, ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ.
ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ WOODSTOCK!!!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ 11 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου