9 Οκτωβρίου 2011

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΠΑΛΑΙΡΟΣ 1-1 (9-10-2011)

Εκτός έδρας αγωνίστηκε σήμερα το πρωί 11:00’ η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου (ανδρών) στο γειτονικό Μοναστηράκι με την αντίστοιχη του Α.Ο. Μοναστηρακίου, για την Β’ερασιτεχνική κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας στον Β’ όμιλο. 



Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Κίτσου έπειτα από πλάγια σέντρα. Στο 26ο λεπτό η ομάδα μας στάθηκε άτυχη γιατί έκανε αναγκαστική αλλαγή μετά από τραυματισμό του Πανταζή Τόλη (πέρασε στο παιχνίδι ο Ζουμής Άκης). Ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες αλλά το ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ. 



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Α.Ο. Μοναστηρακίου ανέβασε την απόδοσή της και στο 62ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ με σουτ του Μπακοχρήστου Α. από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές με περισσότερες ευκαιρίες για τη γηπεδούχο ομάδα. 


Στο 54ο λεπτό πραγματοποιήθηκε αλλαγή για τον Α.Ο. Παλαίρου και στη θέση του Τσακάλη Σπύρου μπήκε ο Τσέλιος Δημήτριος, ενώ στο 65ο λεπτό πραγματοποιήθηκε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας μπαίνοντας στη θέση του Ζέλου Χρήστου ο Παπαζώης Αντώνης.
Αρκετά καλή η διαιτησία των κ. Καραπιπέρη, Θεοδωρέλου, Καρύπη.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου