28 Αυγούστου 2012

Και δεύτερος Αιτωλ/νας με την φανέλα της ΑΕΚ

Την βαριά φανέλα, την ομάδας των… χιλίων προβλημάτων θα φορά ένας ακόμη Αιτωλοακαρνάνας. Πρόκειται για τον Νίκο Κατσικοκέρη από την Στάνο Αμφιλοχίας που θα είναι πλέον συμπαίκτης με τον Ταξιάρχη Φούντα από την Μαγούλα Νεοχωρίου στην φετινή ΑΕΚ των πιτσιρικάδων. 

Ο… 17χρονος Φούντας, που με την χθεσινή του εμφάνιση και το πείσμα του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα χιλιάδων φίλων της Ένωσης, από αύριο θα έχει συμπαίκτη έναν συμπατριώτη του. 
Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικός του Εργοτέλη Νίκο Κατσικοκέρη που βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων». Αύριο το πρωί θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στα Σπάτα, όπου θα υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιό του. 
Η μεταγραφή «κόλλησε» προς στιγμή την περασμένη Παρασκευή, λόγω του ότι η κρητική ΠΑΕ ζήτησε να «ανέβει» λίγο η προσφορά της Ένωσης, κάτι που έγινε κι έτσι βρέθηκε η «χρυσή τομή». Η ΑΕΚ θα καταβάλλει 150.000 ευρώ σε τρεις δόσεις μέσα στους προσεχείς μήνες (μια τώρα, άλλη μια τον Δεκέμβρη και η τελευταία τον Απρίλη).

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου