14 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Φούντα – Σολδάτου, για τα Αχυρά

«Δεν νοείται με έτος έναρξης των εργασιών το 1990, σήμερα να υδροδοτούνται μόλις τα 6.300 από τα 25.000 περίπου στρέμματα που προβλεπόταν», αναφέρει σε δήλωση της η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα. 
 
Ίσως να ακούγεται σε κάποιους τετριμμένο, αλλά το Φράγμα Αχυρών είναι Έργο Πνοής, όχι μόνο για το Ξηρόμερο αλλά και για όλη την Αιτωλοακαρνανία. Δεν νοείται με έτος έναρξης των εργασιών το 1990, σήμερα να υδροδοτούνται μόλις τα 6.300 από τα 25.000 περίπου στρέμματα που προβλεπόταν» δήλωσε συγκεριμένα, φανερώνοντας την απογοήτευσή της η Νίκη Φούντα, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΔΗΜΑΡ, μετά την συνάντησή της με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, κο Νίκο Σολδάτο, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Αυγούστου, με θέμα το Φράγμα Αχυρών.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά το πιθανό αδιέξοδο του έργου στο Φράγμα Αχυρών, οι τρόποι αντιμετώπισης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συζήτηση επί της μελέτης για τις περιβαλλοντικές, αγροτικές και οικονομικές-αναπτυξιακές επιπτώσεις.
«Είναι η ύστατη στιγμή να κοιτάξουμε μπροστά μαζί και να διορθώσουμε τις έως τώρα ολιγωρίες και λάθη, ώστε η πολυπόθητη ανάπτυξη που χρειάζεται η Αιτωλοακαρνανία να έρθει σύντομα και να μην μείνει στις εξαγγελίες»
Το Φράγμα Αχυρών, εντάσσεται στην ατζέντα θεμάτων που προωθεί η βουλευτής σε σχέση με το Περιβάλλον και την πολυεπίπεδη Ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία και την Δυτική Ελλάδα.
 
ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου