7 Αυγούστου 2012

Μαγική βραδιά πρόσφεραν τα Παραδοσιακά Χορευτικά του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στην Κουκουμίτσα

Το Σάββατο 4 Αυγούστου παρακολουθήσαμε στο νησάκι της Κουκουμίτσας σε μια μαγευτική βραδιά τα Χορευτικά Παραδοσιακών χορών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Όλοι όσοι χόρεψαν πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό χορευτικό θέαμα. Όσοι παρακολούθησαν την παράσταση έφυγαν από το νησάκι της Κουκουμίτσας με με γλυκία γέυση. 

Η 3η Παράσταση Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας διοργανώθηκε άψογα από την δασκάλα των Χορευτικών του Δήμου Χριστίνα Ζαρκαδούλα, με την συμπαράσταση του Βονιτσιάνου Χορευτή Βασίλη Μπίτση . Στην παράσταση για άλλη μια χρονιά πήρε μέρος ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Νικολάου με υπεύθυνο τον δάσκαλο Λαζαρίδης Γιάννης. Επίσης Χόρεψε για πρώτη φόρα στην εκδήλωση το πολλά υποσχόμενα Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγιάς. 
Η βραδιά είχε Χορούς από το Βορειοανατολικό Αιγαίο ,από τον Πόντο ,την Μακεδονία, την Ρούμελη και τα Επτάνησα. 
Ο κόσμος που παρακολούθησε την εκδήλωση ήταν και φέτος αρκετός . Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά υπήρχαν και πολλοί που ήρθαν και έφυγαν γιατί δεν είχαν που να καθίσουν .Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι του Δήμου φάνηκε ότι δεν ενδιαφέρονται και τόσο για αυτή την εκδήλωση, δεν ενδιαφέρονται να προβληθεί ο Πολιτισμός μας. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο γιατί θέλω να μείνω εγώ αλλά και εσείς με την γλύκα της όμορφης εκδήλωσης. 
Αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρχει στην έκδοση του Αυγούστου της εφημερίδας Ακαρνανικά Νέα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΑΠΟ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου