27 Αυγούστου 2012

Απόστολος Κατσιφάρας - Δήλωση για τους νεοεισακτέους φοιτητές

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με την ανακοίνωση των βάσεων ολοκληρώθηκε η φετινή διαδικασία επιλογής για τις νέες και τους νέους που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Με την ευκαιρία αυτή επιθυμώ να απευθύνω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλες και όλους τους νέους που είδαν τις προσπάθειές τους να στέφονται με επιτυχία. 
Οφείλω, επίσης, να καλωσορίσω όλες και όλους που θα έλθουν για τις σπουδές τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδας. Η Περιφέρειά μας διαθέτει εκπαιδευτικά ιδρύματα υψηλής ποιότητας και αυτό θα έχουν τη ευκαιρία να το διαπιστώσουν αμέσως οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες. 
Γι’ αυτούς που ξεκινούν τώρα τις σπουδές τους αλλά και όσους φέτος δεν τα κατάφεραν, το μήνυμα είναι κοινό. Η ζωή συνεχίζεται, η προσπάθεια δεν τελειώνει ποτέ και ολόκληρη η ζωή είναι μπροστά στους νέους ανθρώπους που καλούνται να την κατακτήσουν δίνοντας το δικό τους αγώνα». 

ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου