15 Οκτωβρίου 2012

ΙΜΛΙ: Αρχίζουν και φέτος οι "Διάλογοι γονέων"

«Για μια ισορροπημένη οικογένεια» 

Αρχίζουν και φέτος από την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 
με ομιλήτρια την Σχολική Σύμβουλο Π.Ε. κ. Βασιλική Κιτσάκη 
Θέλει αγώνα για να είσαι γονιός σήμερα! Στην κρίσιμη εποχή μας, τα παιδιά μας χρειάζονται εφόδια ικανά για το ταξίδι της ζωής. Έχουν ανάγκη τη βοήθεια των γονιών, για να χτίσουν την προσωπικότητά τους σε θεμέλια γερά, σε αρχές και αξίες διαχρονικές! 
Η τοπική μας Εκκλησία συμπαραστέκεται στην αγωνία των νέων ή των υποψήφιων γονιών. Πέρα από τις «Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές» που λειτουργούν στις Ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά συναντήσεων διαλόγου και επικοινωνίας με αξιόλογους και έμπειρους ομιλητές. 
Και με τον τρόπο αυτό, το χέρι του Χριστού απλώνεται και στους γονείς σε μια πρόσκληση, περιμένοντας την ανταπόκριση! Η αγκαλιά της Εκκλησίας μας παραμένει ανοιχτή και μας χωράει όλους! 
Έτσι, την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 6.30 μ.μ. στο παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο (πρώην Ν.Ε.Λ.Ε. – οδ. Μεγανησίου 5, έναντι Ι. Ναού Αγ. Ιωάννου Θεολόγου, πλησίον Κεντρικής Πλατείας) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη, για φέτος, συνάντηση των «Διαλόγων Γονέων», με ομιλήτρια την κ. Βασιλική Κιτσάκη, Σχολική Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θέμα: « Για μια ισορροπημένη οικογένεια». Θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση. 
Στη διάρκεια της ομιλίας, σε άλλο χώρο του ίδιου κτιρίου, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Πληροφορίες:
Κέντρο Νεότητας Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης
Ταχ. Διεύθυνση: Γραφεία Ι. Μητροπόλεως - οδ. Αναπαύσεως 4 - 311 00 Λευκάδα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26450 22415 (εσωτ.: 22,23)Ε-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου