21 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ - Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 3-1 (ΑΝΔΡΩΝ)

Τρίτη ήττα της ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου εκτός έδρας στην Λεπενού στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β' ερασιτεχνικής Αιτωλοακαρνανίας. Η ομάδα της Παλαίρου παρουσίασε απογοητευτική εμφάνιση και δίκαια γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1.
Με ελλείψεις στην ενδεκάδα η ομάδα της Παλαίρου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν απέδωσε όπως έπρεπε, έπειτα από μια σπουδαία εμφάνιση (προηγούμενη αγωνιστική).
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έληξε ισόπαλο 1-1. Η ομάδα του Άρη προηγήθηκε στο σκορ και η ομάδα της Παλαίρου ισοφάρισε με τον Κολοβό Αλέξανδρο με κοντινό σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η ομάδα του Άρη ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να αποδόσει και τα μέγιστα. 
Η ομάδα της Παλαίρου κατάφερε να απειλήσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου, για να χτυπήσει το παιχνίδι και μάλιστα λίγο έλλειψε να προηγηθεί στο σκορ. 
Μετά το πρώτο 10λεπτο του δευτεύρου ημιχρόνου όμως, η Πάλαιρος κατέθεσε τα όπλα και έτσι η ομάδα του Άρη κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα και να καθαρίσει το ματς.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των: ΚΑΖΑΝΑ – ΞΥΣΤΡΑ Θ. - ΖΗΣΗ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ: ΣΑΜΑΡΑ

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου