12 Αυγούστου 2014

Βρέθηκε σώος ο ανεμοπτεριστής που αγνοείτο στα Παλιάμπελα

Βρέθηκε σώος. Είναι Γάλλος και τα ρεύματα τον έφεραν στην πλευρά του Αγίου Νικήτα Λευκάδας, όπου προσγειώθηκε και έμεινε εκεί το βράδυ! Δεν είχε πρόβλημα στην υγεία του και σήμερα το πρωί επέστρεψε στη Βόνιτσα.
Ένα παράξενο περιστατικό κλήθηκε να διερευνήσει η αστυνομία στη περιοχή της Βόνιτσας αργά χτες το απόγευμα όταν στα Παλιάμπελα της έγινε καταγγελία για έναν αλλοδαπό ανεμοπτεριστή που χάθηκε.
Το περιστατικό δήλωσαν άλλοι ανεμοπτεριστές που «έπεσαν» μαζί του στην πλευρά των Παλιάμπελων αλλά δεν τον είδαν να προσγειώνεται μαζί τους. Επρόκειτο για 8 ανεμοπτεριστές που όμως δεν ήταν παρέα και εικάζεται ότι μπορεί ο συγκεριμένος ένας να προσγειώθηκε σε άλλο σημείο. Η αστυνομία άρχισε αναζητήσεις και υπάρχει μαρτυρία από πολίτες ότι τον είδαν προς την περιοχή της Βονιτσας αλλά θέλησε να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο παρότι δεν έχει στοιχεία για την ταυτότητά του, αφού δεν ανήκε σε κάποια από τις παρέες που έκαναν το σπορ αυτό μαζί.
Τελικά πριν από λίγα λεπτά- σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση -ο ανεμοπτεριστής βρέθηκε σώος. Είναι Γάλλος και τα ρεύματα τον έφεραν στην πλευρά του Αγίου Νικήτα Λευκάδας, όπου προσγειώθηκε και έμεινε εκεί το βράδυ! Δεν είχε πρόβλημα στην υγεία του και σήμερα το πρωί επέστρεψε στη Βόνιτσα όπου δήλωσε την παρουσία του βάζοντας τέλος στην περιπέτειά του αλλά και τις αναζητήσεις της αστυνομίας.

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου