5 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

  Η αποστολη του Ακαρνανικού και της Νικης Παλαίρου
Με τον πιο επιτυχημένο τρόπο άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και του νεοσύστατου Συλλόγου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΊΛΟΣ ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ καθώς οι αθλητές των δυο σωματείων συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβο ντο ITF παίδων κορασίδων  που διεξήχθη στο κλειστό της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη στις 1-2/11/2014. 
 Ο Ακαρνανικός συμμετείχε με επτά αθλητές και η ΝΙΚΗ Παλαίρου με πέντε προερχομένους από την Πάλαιρο και το παράρτημα του συλλόγου στο Θύρρειο.
 

Μεγάλη διάκριση και κατάκτηση τη του χάλκινου μεταλλίου για την Καϋμενάκη Νεφέλη .Η αθλήτρια από το Αρχοντοχώρι  έδειξε ότι θα γράψει την δική της ιστορία στο άθλημα για να φτάσει σ αυτή την διάκριση χρειάστηκε τρεις νικηφόρους αγώνες και έχασε καθαρά από άπειρα με ποινή μετά το τέλος του αγώνα την δυνατότητα να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο. 

         Η Νεφελή στο βάθρο της κατηγορίας +57 κιλών

         Με τον προπονητή της Καϋμενάκη Σπύρο.
 Πολύ καλή εμφάνιση και για τον  Καστανό Κωνσταντίνο που σταμάτησε μετά από δυο νικηφόρους αγώνες λιγο πριν τα μετάλλιακαι κατετάγη τελικά 5ος στην κατηγορία του.
   

Ο Κώστας με μπλε κάσκα σε δράση.

Δυναμικός και στιβαρός πάρα το νεαρό της ηλικίας του και ο Δημήτρης Μπουλιέρης που ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνα του.
 
Ώριμος ο Δημήτρης διαχειρίστηκε πολύ σωστά του αγώνες του.

Θεαματικός Ο Χριστονίκος Αντώνης πέρασε  με εξαιρετικό παιχνίδι στον πρώτο αγώνα αγωνίστηκε με τον νικητή της κατηγορίας των -45 κιλών στο δεύτερο όπου έκανε και εκεί εξαιρετική εμφάνιση ηττήθηκε όμως με μικρή διαφορά.
 
 Ο Αντώνης με κόκκινη κάσκα πετάει στο τερέν της ΧΑΝΘ.

Δεν ευνόησε αυτή τη φορά η κατηγορία το Ζέππο Βασίλειο που και το Τσίνα Σωτήρη που πραγματοποίησα πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα σε άλλη κατηγορία θα είχαν καλύτερη τύχη.
          


Δυνατοί αγώνες για τον Σωτήρη με μπλε κάσκα.


Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Βασίλη με μπλε κάσκα

Η Κατσαμπίρη Χρυσούλα από την Πάλαιρο με πολύ λίγο διάστημα προπόνησης αλλά με μεγάλη ψυχική και σωματική δύναμη στην πρώτη της εμφάνιση έδωσε πολλές μάχες έδειξε ότι είναι μια κοπέλα με στοιχεία που δύσκολα βρίσκεις στο τάε κβο ντο και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
 
         Η Χρυσούλα με κόκκινη κάσκα σε δυναμική αντίδραση από τον αγώνα της.

Στοιχεία ώριμης αθλήτριας έδειξε η Σώζου Κατερίνα από το Θύρρειο παίζοντας  υψηλού επίπεδου ταε κβο ντο για την ηλικία της σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που τα είχε όλα η Κατερίνα έλεγχε τον αγώνα και εάν δεν έμενε από δυνάμει θα πήγαινε πολύ μακριά…
          


Η Κατερίνα με μπλε  κάσκα .

Καλή παρουσία και για τον Κομποτιάτη Λάμπρο σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι πάλεψε μέχρι το  τελευταίο δευτερόλεπτο δείχνοντας ότι αν μπει στην κατηγορία που του ταιριάζει θα πάει και αυτός πολύ μπροστά.
 
         Ο Λάμπρος με κόκκινη κάσκα.

Εξαερωτικός αλλά άπειρος ο Αλέξανδρος Καλατζης παρουσίασε ένα πλούσιο τεχνικά αλλά και τακτικά παιχνίδι διεκδικώντας μέχρι το τέλος την νίκη.


          Μεγάλος αγώνας και για τον Αλέξανδρο
Ενώ ο Θεαματικός Δημήτρης Καλατζής πάλεψε τον αγώνα του, αγωνίστηκε όμως τραυματίας κάτι που τον περιόριζε και δεν μπορούσε να αναπτύξει το πλούσιο τεχνικά παιχνίδι του.
Οι  παραπάνω επιτυχίες είναι ιδιαίτερης αξίας αφού το πρωταθλημα Ελλάδος είναι η  μεγαλύτερη διοργάνωση στο Ταε κβοντο για αυτές τις ηλικιες.
Στο άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών, οι διακρίσεις είναι πολύ δύσκολες καθώς ο νέος αθλητικός νομός επιτρέπει για τους μεγάλους παίδες και κορασίδες την επιπλέον πριμοδότηση τους για την είσοδο στις πανεπιστημιακές σχόλες. Παρόλα αυτά οι Αθλητές του Ακαρνανικού και της Νίκης αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο των αγώνων και να ξεχωρίσουν καθώς πάντα είναι μέσα στα μετάλλια ή έχουν πολύ  καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη τους.
Ο προπονητής των συλλόγων κ Καϋμενάκης Σπύρος δήλωσε «ευχαριστώ τους συνεργάτες μου κ.Παπαδιώτη Γεώργιο προπονητή  της εθνικής ομάδας ταε κβο ντο ITF και τον κ .Κάχρο Γεώργιο υπεύθυνο του Συλλόγου στο Θύρρειο για την άψογη συνεργασία,τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και του αθλητές για της αναμνήσεις εύχομαι σε όλους καλή Δύναμη, καλή συνέχεια και πάντα Επιτυχίες
Ο κ. Παπαδιώτης δήλωσε με νόημα ¨είναι μια νέα ομάδα οι αθλητές έδειξαν ότι δεν τους λείπουν ούτε οι δυνατότητες ούτε το ταλέντο ,δουλεύουμε μεθοδικά και πάντα σε υψηλή ένταση χτίζοντας τους πρωταθλητές του αύριο …’’

Οι δυο προπονητές επί το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου