22 Ιουλίου 2013

Πενθεί η Πάλαιρος - Αδικοχαμένοι πατέρας και γιος σε τροχαίο ατύχημα


Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Πάλαιρο. Νεκροί πατέρας και γιος σε τροχαίο ατύχημα. Το δυσάρεστο συμβάν έγινε στις 12:30' το μεσημέρι όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ο 39χρονος πατέρας και ο εξάχρονος γιος του παρασύρθηκε από μικρό φορτηγάκι - κλούβα.

Τα θύματα επέστρεφαν στην Πάλαιρο και τους ακολουθούσε το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν ο 86χρονος οδηγός από την Κανδήλα Ξηρομέρου και μία γυναίκα. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το φορτηγό παρέσυρε το προπορευόμενο δίκυκλο και σκότωσε σχεδόν ακαριαία τον 39χρονο πατέρα, ενώ το εξάχρονο αγοράκι εκτοξεύθηκε σε διπλανό χωράφι και χτύπησε σε πέτρα στο κεφάλι του και τραυματίστηκε θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο που το μετέφερε.
Ο 86χρονος συνελήφθη για ανάκριση από το Α.Τ. Βόνιτσας.

ΘΡΗΝΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!


2 σχόλια:

  1. Πόσα ακόμα καντήλια θα χωρέσει αυτός ο δρόμος??? Πόσοι ακόμα οδηγοί-δολοφόνοι θα κυκλοφορούν στους δρόμους??? Τα συλληπητήρια μου και κουράγιο στην οικογένεια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περασαν 40 μερες απο αυτο το γεγονος... πολυ φιλος μου ο κωστας και το αγγελουδι του σαν να εχασα εναν αδερφο ...αλλα η μεγαλη αδικια και πικρα ειναι τα κοπροσκυλα που ανανεωνουν διπλωματα σε 86χρονους και ο κυριος κυκλοφορει ελευθερος!!! γεια σου Ελλαδα με τα ωραια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή