25 Ιουλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤHΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛH ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ ΒOΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚYΡΙΟ PETER PARTHENIS

Σήμερα, ημέρα Τρίτη , 18 Ιουνίου 2013, ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Βόνιτσας κύριος Νικάκης Επαμεινώνδας, ενημέρωσε το σύλλογο των καθηγητών ότι ο συμπατριώτης μας, κύριος Peter Παρθένης, ο οποίος διαμένει στο Σικάγο, προσέφερε σημαντική βοήθεια για να αναβαθμιστεί το σχολείο και να έχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση οι μαθητές του σχολείου μας. 

Ο κύριος Παρθένης σε τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία που είχε με το Διευθυντή του σχολείου εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να στηριχθεί η επαγγελματική εκπαίδευση και μάλιστα ενθουσιάστηκε από την ύπαρξη και τη λειτουργία του εν λόγω σχολείου. 
Ο κύριος Παρθένης παρακολουθεί τις εξελίξεις στη χώρα μας, συμμερίζεται τις ανησυχίες των Ελλήνων και με αυτή του την ενέργεια συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση των ευεργετών της χώρας μας, οι οποίοι στάθηκαν πάντα στο πλευρό της γενέτειρας τους, όποτε παρέστη ανάγκη. 
Ο Διευθυντής πρότεινε μια αίθουσα του σχολείου μας να πάρει το όνομα «Peter Παρθένης- Ευεργέτης», πρόταση, η οποία ασφαλώς έγινε αμέσως αποδεκτή. Ο Σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ Βόνιτσας. Τα μέλη του συλλόγου αισθάνονται υπερήφανα για το συμπατριώτη τους και εκφράζουν την ελπίδα ότι το παράδειγμα του θα βρει και άλλους μιμητές οι οποίοι θα βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Οι καθηγητές
Σολωμός Κωνσταντίνος, Μηχανικός Η/Υ
Παπαθανασίου Ευαγγελία, Τεχνολόγος Πολ. Μηχανικός
Σταματέλος Θεοδόσιος, Πολιτικός Μηχανικός
Μπλέτσος Νικόλαος, Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός
Καλού Σπυριδούλα, Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός
Ρουμελιώτη Δήμητρα, Τεχνολόγος Πολ. Μηχανικός
Μάρης Κωνσταντίνος, Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός
Ντόκορου Ουρανία, Φιλόλογος
Βοντίτσος Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος
` Κατζιώτη Χαρά, Μαθηματικός
Κοσμά Μαρία, Φιλόλογος
Ο Διευθυντής: Νικάκης Επαμεινώνδας, Γεωπόνος

ΑΠΟ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου